VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Just breathe.

Hej måndag och ny vecka. Du är välkommen men började inte på bästa sätt kanske men som jag sa till M, kattspya och olycka i sängen känns inte speciellt jobbigt för tillfället. Det gör det ju i och för sig inte i vanliga fall heller, men jag längtar tills såna småsaker är mina enda bekymmer. Känner mig rätt ostabil just nu med tårarna så nära de bara kan komma. Är ju rätt så känslig just nu om man säger så, som att inte vanlig pms är tillräckligt ;).

Men. Nu kör vi igång denna veckan och när saker och ting är jobbiga kan det ju faktiskt bara bli bättre!

bild
Till exempel det här fyllde mitt hjärta med lyckobubblor innan! Vad jag är glad som får vara mamma till just denna killen. Det är bara en av alla fördelar med att ha barn, man får verkligen något som motiverar en på ett helt annat sätt, man har någon som man vill göra sitt bästa för på alla vis. Ja oftast är det ju så. För mig kommer det alltid vara så.

Ha en fin dag underbaringar!

Dagens låt.


Kommentarer


  1. Anne-Lie 10 februari, 2014 on 09:06 Svara

    SÅÅ härlig bild! Man blir glad och varm i hela kroppen när man ser den!! Vem kan inte skratta åt och med denna härliga kille? Kanske studentbilden eller?
    Ha en trevlig dag!

    Anne-lie

    • Evelina 10 februari, 2014 on 19:02 Svara

      Hihi ja galet kul bild! Synd bara på dåligt ljus och sådär, annars hade det lätt kunna vara studentplakatbild ;)… Kramar till er alla ❤

  2. Lisa 10 februari, 2014 on 09:48 Svara

    Ens barn får en motiverad till allting, och att göra deras liv till det bästa tänkbara! Du är världens bästa mamma till Elion! KRAM

  3. Cissi 10 februari, 2014 on 16:47 Svara

    Haha, men gud! Hur söt får man lixom bli 🙂 Helt underbart foto jue 🙂
    Hoppas det känns bättre snart med allt,massor med kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna