VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej Februari!

Februari redan! (Är det februari som kalkas vabruari? Help! Eller är det januari?) Jag längtar efter typ april, maj. Vår. Fräknar som hittar tillbaka. Jeansjacka och converse. Men idag är det i alla fall plusgrader och jag är LYCKLIG. Allt svårt känns lättare då, inte minst kyla och mörker. Allt handlar om hur man mår inombords, och att man delar sina dagar med dom som ger energi. Jag är glad att jag lärt mig göra det som ger mig mest i slutändan. Det handlar oftast bara om att våga. Våga chansa. Våga utmana sig själv. Det är då man växer som människa.

Denna veckan blir BRA! Måndag: bodypump. Tisdag: frisörtid. Onsdag: Elionmys. Torsdag: Bodypump. Fredag: Dejt med min manvän (dags att fira igen). Lördag: Girls night hos mig, sista innan jag flyttar. Det ska bli så kul att få ha mina tjejer för mg själv på en och samma gång, saknar dom hur mycket som helst! Och det har hänt så mycket sen sist. Jag ska bli sambo, två har blivit singlar, en har börjat plugga, några funderar på flytt… Ja livet alltså! Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet!

20140203-080737.jpg

Maten igår var gudagod. Blev så mätt så det blev en lunchlåda också. Har lite dille på kött och sparris nu, sååå gott! Det blev soffmys en stund, sen la vi oss tidigt i sängen och kollade en stund på filmen på fyran innan jag somnade i Ms famn.

20140203-080851.jpg

Gjorde en liten överraskning till mina killar och i helgen hängdes den upp. En familjealmanacka, passar bra nu när Elion börjat intressera sig för dagar och datum och sådär. Kissen Signe fick också en spalt, så Elion kan se när hon kommer och bor hos oss (när Ms föräldrar är i Spanien), han älskar att vakta henne.


Önskar dig BÄSTA starten på veckan! Ta hand om dig ❤


Kommentarer


  1. Christel 3 februari, 2014 on 12:46 Svara

    Det såg gott =)
    Sparris o kött är en favorit här med
    Är det mannen i huset som lagar maten för visst är du inte så road av matlagning ……… eller har jag fel ?

    • Evelina 3 februari, 2014 on 16:13 Svara

      Det var gott 🙂 M har kockat detta även om vi nog kockar lika mycket! Men ja, han tycker ju det är roligare än vad jag gör, även om jag tycker det är väldigt mysigt att hjälpas åt och laga mat tillsammans. Eller vara sällskap med ett glas rött i handen ;)…

  2. Denise - Mamma till noah! 3 februari, 2014 on 13:29 Svara

    men mums så gott det där såg ut då=)

  3. Sanna 3 februari, 2014 on 16:54 Svara

    åh vilken fin kalender med bilder 🙂 va har du beställt den ? 🙂

    • Evelina 3 februari, 2014 on 19:00 Svara

      Personligalmanacka.se!

  4. Annika 6 februari, 2014 on 09:19 Svara

    Tror jag måste härmas och beställa en almanacka till vår familj. Nytt jobb med nya tider, kidsens förskoletider, träning etc – allt får plats och det blir lättöverskådligt! 🙂 (och bäst av allt, mannen slipper fråga samma sak 1000 ggr)

    • Evelina 6 februari, 2014 on 09:23 Svara

      Haha gör det! Så mysig familjegrej 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna