VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Till salu

unnamed

Jag är på väg hem för att hämta paket, packa och sen åka till M. Helt slutkörd i huvud idag! Tittar på bilderna på det där lilla radhuset som nu ska säljas. Som nog var det första hemmet någonsin som jag verkligen älskade och kände mig på riktigt hemma i. Det var ju här i stan jag hittade hem! Blandade känslor att det nu ska säljas! Men det blev som det blev och detta är det perfekta lilla radhuset för en liten familj som både vill bo i stan och  komma så nära huskänsla som möjligt. Vi valde det eftersom vi prioriterade just att bo i stan och inte långt utanför bara för att få ett litet hus. En villa i stan kostar bra mycket mer och detta är ett väldigt bra ”förstahusboende” eftersom man tillhör en samfällighetsförening och därmed har fördelarna av att bo i en bostadsrätt nästan men man får mycket mer än bara en bostadsrätt… Sötaste lilla radhuset!


Kommentarer


  1. Sofia 23 januari, 2014 on 19:43 Svara

    Hej Evelina! Tyckte tavlan i sovrummet var riktigt tuff! Vet du var den är köpt? (Eller kanske F läser här och kan svara? 😉 )

  2. Nina 23 januari, 2014 on 20:12 Svara

    Hej Sofie, Jag vet att den finns på ILVA 🙂
    Mvh Nina

  3. Fredrik 23 januari, 2014 on 20:19 Svara

    Jaa tror det vad på ÖB för typ 100:-!

  4. DeMarkey- LiveYourDreams! 23 januari, 2014 on 20:24 Svara

    Jösses vad fint det va/är. Det va nästan så att jag kände sorg över att ni skulle sälja och verkligen ”förlorar” ert ”lilla” hem. Men det är nog minnen och symboliken man känner sorg över och inte så mycket personen eller huset i sig. Äh vet inte, men lite ledsen vart jag ändå.

    Himla fräscht va det, hoppas att ni får det ni vill ha och lite till!!! =)
    Håller tummarna.

  5. Denise - Mamma till noah! 23 januari, 2014 on 21:02 Svara

    Så fint det var!

  6. Christina 23 januari, 2014 on 21:04 Svara

    Har inte fattat förrens nu att du /ni bodde i Jönköping mina hemtrakter .kram

  7. JUNITJEJ 23 januari, 2014 on 21:17 Svara

    Det får ni snabbt sålt!

  8. Elin 23 januari, 2014 on 21:31 Svara

    Jättefint radhus verkligen, så ljust och fräscht! Blir helt städsugen när jag ser bilderna 😉 Är mitt uppe i en flytt och det är galet rörigt hemma nu, längtar bara till man har ordning omkring sig igen o kan ‘fredagspiffa’ igen 🙂
    Förstår att det känns lite sorgligt och sälja, men ni kommer säkert båda två hitta något liknande boende framöver som ni gillar lika mycket eller t.o.m. mer! Kram

  9. Lovisa 24 januari, 2014 on 00:55 Svara

    Vilket underbart hem 🙂

  10. maria 24 januari, 2014 on 09:24 Svara

    Vad märkligt det känns att se det så ”officiellt” när man sett lite glimtar här och där tidigare 🙂 Det är verkligen otroligt fint!
    Hoppas försäljningen går smidigt för alla nu! Kram! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna