VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

magnificent monday

Vilken fantastiskt bra måndag! Den började väl sådär med dressing i hela väskan från lunchlådan och stress inför kundbesök. Men sen var allt bara så bra, så lagom liksom. En sån där perfekt jobbdag som får mig att inse varför jag älskar mitt jobb! Att jag sen fick ta firmabilen hem och kunde hämta Elion en timme tidigare gjorde ju inte saken sämre! Vilken lyxkänsla, och att köra bil till jobbet imorgon med vilket innebär 1 timme lite drygt mer på hemmaplan. Tänk att den tiden alltid fanns innan när vi hade bil. Får mig att inse hur värdefull tid är. Tiden med familjen!

20140120-193223.jpg

20140120-193229.jpg

Det här är det finaste och gulligaste jag har sett på länge! Vi låg alla tre och myste i soffan framför Barnkanalen och så sa jag till Elion att det var dags för sängen och han skulle säga godnatt. Det började med en låååång kram och slutade med massa härligt skratt! Mina mysiga buskillar. Blev alldeles varm i hjärtat och kände mig så otroligt rik på kärlek. Ni vet sådär så det bara bubblar kärlek inombords? Vad glad jag är över att få dela mina dagar med dessa två knasbollar! Älskar dom så det gör ont ❤


Kommentarer


  1. louise 20 januari, 2014 on 21:46 Svara

    Oh så härliga bilder!:-)
    På den översta bilden(vid en snabb anblick) så ser Elion ut som en liten nyfödd bebis, så söt!:-)

    Kram

    • Evelina 20 januari, 2014 on 22:36 Svara

      Haha ja M nattade den lilla bebisen sa han ;)… Sååå söta! Kram!

  2. Härliga bilder 🙂 Kan tänka mig du blev lycklig!

    • Evelina 20 januari, 2014 on 22:37 Svara

      De gör mig lycklig!! 🙂

  3. Anne 21 januari, 2014 on 17:10 Svara

    Man blir ju varm av att se sånt här! 😀

    Jag har följt dig sen 2007, fastnade för din blogg för att du och F hade varit tillsammans lika länge som jag och min O, plus att vi levde väldigt liknande liv.

    När jag ser dig med Elion blir jag verkligen nedstämd över att själv inte ha barn. Fast blir förstås lycklig i hjärtat av att se dig, som jag följt i många år nu, få uppleva det! <3

    Din blogg får mig att längta ännu mer tills dagen då vi också får barn.. Börjar kännas plågsamt att det ännu inte hänt – vi har ju varit tillsammans i 10 år. Men olika faktorer har satt stopp – först var det vår unga ålder, sen boendesituationen, sen inkomsten.. Nu när allt det "löst sig" så har jag dragit på mig en massa vikt som nu gör att vi måste vänta ytterligare, vilket plågar mig (att känna att det är mitt fel att vi inte är föräldrar).. Hatar mig själv för det.

    Bla bla bla, nu blev det en lång kommentar om ingenting.

    Hur som helst, min poäng – du är en stor inspiration, din blogg ger glädje, en massa framtidshopp och motivation till att förändras. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna