VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Slappesöndag

20140119-220503.jpg

Slappedag nummer ett!! Fast vi tog oss ut på en dryg mils prommis i kylan. Kallt som tusan men skönt!! Vi gick till MAXI för att fixa ICA-kort och sen hem igen. När vi kom hem kändes det som om jag inte skulle orka ta ett endaste steg till haha… Dumma förkylning! Fast tur den kom nu och inte nästa helg när vi är i London ;). Ännu mer sängtid blev det innan visningen och sen godaste pyttipannan till middag, med rådjursköttet som blev över från igår. Nästan synd att göra pytt på så fint kött, var det godaste jag ätit på länge! Nu kollar vi filmen på fyran och har insett att M inte har något giltigt pass inför fredag, help!!


Kommentarer


  1. Niklas 20 januari, 2014 on 06:36 Svara

    Finns måhända anledning till långvariga förkylningar. Låter inte som bästa metoden att promenera tills man stupar i säng, gå på bio, kämpa svettsamt uppför backar och röra sig på ärenden i city.

    • Evelina 20 januari, 2014 on 07:56 Svara

      Ja det var väl tur att jag avbokade bodypumpen igår i alla fall ;). Är rätt dålig på att göra ingenting en hel dag men jag gjorde ju heller ingenting som jag mådde sämre av nu. Bara att jag inte orkar lika mycket fysiskt som vanligt för tillfället!

  2. alexandra 20 januari, 2014 on 18:59 Svara

    igår gjorde du ju massor! gick en mil!! =P Tror det är långt från alla som gör. Ta det lugnt bara så du inte blir redigt förkyld. Menar så ni kan njuta av londonresan utan förkylningar=)

    • Evelina 20 januari, 2014 on 20:06 Svara

      Tack söta! Men det känns som att jag var mest förkyld ons-fre :). Kram!

    • Evelina 20 januari, 2014 on 20:18 Svara

      Ja ne… Jag kände väl att jag behövde gå den milen för att kunna koppla av och göra ingenting resten av dagen hihi… Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna