VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Testing tacopizza

20140116-183059.jpg

20140116-183105.jpg

 

Ikväll testade vi dessa ”pizzabottnar” och det blev faktiskt riktigt gott. Och vad SMIDIGT framför allt. Ingen deg som ska jäsas, bara på med vad man vill ha på och in i ugnen i 5-8 minuter. Vi hade skinka/ananas på en (Elions), skinka/ananas/champinjoner på en annan och så samtliga plus paprika på en tredje. Elion åt bra trots att han varit väldigt hängig hela eftermiddagen och kvällen. Ändå höll han sig vaken till strax innan 20, för han ville verkligen, säga godnatt till M som fick jobba kvar ett tag idag.

Nu blire sängen så vi alla tre får vila upp oss inför HELG imorgon. Ännu mindre kul att vara sjuk då ju!

Puss & Kram & Godnatt


Kommentarer


  1. Tina 17 januari, 2014 on 19:06 Svara

    Vart kommer tallrikarna ifrån? Så fina

    /Tina

    • Evelina 17 januari, 2014 on 19:11 Svara

      Det är Mateus! 🙂

  2. Marie 17 januari, 2014 on 19:55 Svara

    Tyvärr är det ju kemikalier i istället för ‘att degen ska jäsa’. Bröden är framställda i laboratorium snarare än i ett kök. Och så ‘klagar’ folk på att det finns många och konstiga sjukdomar. Inte det minsta konstigt tycker jag!

    Vilket härligt 2013 du har haft!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna