VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ny vecka!

20140113-080421.jpg

Brr vilken kylig morgon minst sagt! Bara att gilla läget men när M messade och skrev att jag inte skulle ta cykeln till förskolan för att det är så halt blev jag inte jätteglad eftersom det betyder 40 minuter istället för 20 för att lämna på förskolan. Värdefullt med tid speciellt på morgonen ;). Men men. För att se det positivt! Rätt mysigt att gå och prata med Elion sådär på morgonen. Han säger ju rätt mycket kul mest hela tiden. Jag tycker fortfarande precis som jag gjorde för 4 år sen när jag var nybliven mamma, att varje period är helt underbar men det blir också bara roligare och roligare. Är så glad att jag fick bli mamma tidigt för det förgyller verkligen alla mina dagar, varje sekund. Även om man små, korta stunder kan känna för att dra av sig håret på grund av trots och gnäll haha. Men att få se den här lilla människan utvecklas och bli en allt finare kille för varje dag är magiskt. Bästa!

Ha en underbar dag raringar, det ska jag ha (även om jag redan längtar till sängen trots att jag sovit nonstop typ 22-05.50, händer typ aldrig att jag inte vaknar en enda gång)! Kisses ❤


Kommentarer


  1. Annica 13 januari, 2014 on 08:22 Svara

    De är härliga alla åldrar. Mio sa igår:
    ”Mamma, har du tur så kommer Milton när du sover så slipper du vara med när han föds” hahaha ja men de hade ju varit härligt!

    • Evelina 13 januari, 2014 on 08:23 Svara

      Eller hur! Hahah hoppas det blir som Mio tänker ;)… Miss U babe!!

      • Annica 14 januari, 2014 on 10:34 Svara

        Saknar dig med! Hoppas med att man vaknar å så ligger han breve 😉 ni måste komma när Milton kommit! <3

  2. Magdalena 13 januari, 2014 on 08:30 Svara

    Läste precis detta citatet på Anine Bings instagram och min första tanke var ”nej…jag borde gå i ide under vintern” haha….Sååååå kalllt.

  3. Denise - Mamma till noah! 13 januari, 2014 on 09:39 Svara

    Håller med om att varje ögonblick med ens små älsklingar är magisk!

  4. DeMarkey - LiveYourDreams! 13 januari, 2014 on 09:44 Svara

    Du är typ världens finaste mamma, du är en sån fin person, en sån underbar mor till lilla E att man smälter. Du har så fina tankar, värderingar och är så underbart ödmjuk att man häpnar.

    Puss på dig fina du!

    • Evelina 13 januari, 2014 on 10:47 Svara

      Söt du är!! Puss & Kram

  5. Sabina 13 januari, 2014 on 10:57 Svara

    och helt ärligt blir det faktiskt roligare och roligare. Ibland när ja saknar dom som riktigt små kan jag faktiskt stanna upp och tänka att nej den tiden har varit och den tiden som är nu är helt fantastisk. Dom har så mycket tankar och funderingar men förstår ändå så mycket att det liksom går att diskutera med dom på ett helt annat sätt. Var ålder har som du säger sin charm =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna