VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HELG!

Lördag morgon med mitt lillhjärta. Hur underbart som helst. Vi sov länge (sju är rätt länge i Elions värd haha), myste i soffan under en filt med frukost framför barnkanalen. Sen bakade vi daimkladdkakemuffins och har nu svirat om för träning! Jag ska köra bodypump (ny release idag!) och Elion ska hänga på Kidz club. Därefter ska vi hjälpa F i huset en stund och senare ska vi hem till M och sova där. Igår kväll kollade jag en film, åt lite godis och gjorde mig redo för sängen redan strax efter 22. Men så ringde min fina Sophie och vi pratade säkert en timme. Tänk vad trist livet skulle vara med vänner på avstånd utan telefon och dator!

 

large

Rensa är något jag gillar att göra och borde sätta igång med inför flytt. Men så borde man bli duktigare på att ”rensa” sig själv också. Omprioritera och omfokusera. Det är så lätt att se det som är dåligt, men det dåliga blir så mycket lättare att hantera om man från början fokuserar på det bra, det som ger energi och glädje! Jag jobbar hela tiden med mig själv och just detta, välja det som får mig glad och lycklig för jag vet att då blir jag även roligare att vara med. Alla har ett val, och man måste själv välja att vilja skapa sin egen lycka.

 

 IMG_8705

Liten redo för gymmet! Det var en slipsdag idag helt enkelt ;)…

KRAM


Kommentarer


  1. Lisa 11 januari, 2014 on 10:26 Svara

    High five! Visst är det så. Åt skogen med pessimism. Livet är alldeles för kort. Söt han är Elion! Ha en super bra helg sweetpea! Nu drar vi på semester 😀 Lyyyyycklig!!

    • Evelina 11 januari, 2014 on 11:50 Svara

      Åh vad myys!! Var ska ni? Puss och NJUT! 🙂

  2. Agneta 11 januari, 2014 on 13:23 Svara

    Fin han är! Min gosse skulle ha fluga till tröjan en dag, mjukisbyxor till. ”Lille skutt har inte skjorta till sin fluga” sa han!

  3. Lisa 11 januari, 2014 on 14:00 Svara

    Till hem nr 2; USA 🙂
    Du är med mig i tankarna! Mwah!

    • Evelina 11 januari, 2014 on 14:28 Svara

      Åååhhh avis här 😉 ha det bäst!! Kramis

  4. JUNITJEJ 12 januari, 2014 on 15:37 Svara

    Vad kul med flytt! Ska du flytta till något större?

    • Evelina 12 januari, 2014 on 15:44 Svara

      Nej till lika stort men dela boende med min kära 🙂 kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna