VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mittiveckan!

Lycka är att få känna närhet till mitt lilla lyckopiller igen! Att möta honom på stationen, den känslan alltså. 19 dagar ifrån. Men det gick ju bra! Nu längtar jag redan efter ikväll, var såklart inte alls kul att lämna honom på förskolan idag. Men vilken poppis kille han blev idag när kompisarna fick se honom och sen se bilen han hade med sig. Det var en av julklapparna från Manges familj, en polisbil från Spanien som blinkade och snurrade och gud vet vad ;)… Och som alltid sa Elion ”åhh, en sån här har jag ju önskat mig”!

Idag har jag mucho att göra på jobbet och jag är taggad! Igår gick de flesta timmarna åt att vara sällskap åt en kollega på sjukhuset men det fick såklart gå före. Måste även ringa några samtal inför rättegången som närmar sig… Usch, börjar nästan gråta bara jag tänker på det. Men. Det kommer bli bra, det bara måste det.

Nu behöver jag frukost i magen, hann inte med det hemma (dessutom äter Elion frulle på förskolan och jag får på jobbet men vi brukar få i oss nånting ändå), var trött idag men jag är glad att jag fick ligga kvar en halvtimme längre än min kära M i alla fall. Åh ikväll är vardagen som den ska igen, middag hemma tillsammans med båda mina älsklingar!

20140108-080656.jpg

20140108-080705.jpg

20140108-080711.jpg

 


Kommentarer


  1. Linda 8 januari, 2014 on 09:58 Svara

    Ha en fin dag!! 🙂

  2. DeMarkey - LiveYourDreams! 8 januari, 2014 on 10:08 Svara

    Jag önskar dig allt gott med rättegången, det kommer att gå bra för det förtjänar ni. Jag hoppas att HON får den hjälp hon behöver och att NI får den rättvisan ni förtjänar. Inget ont till någon, bara massa hjälp och förståelse är vad jag önskar er alla.

    Förresten, nu när du nämnde din vän… måste ju självklart fråga VAD va det som hände med Cynthia som fick dig att gråta och vara så ledsen för hennes skull?? Du skulle berätta sen sa du, men än har jag inte läst nått om jag inte missat det. Eller missförstod jag allt? Hoppas att Cynthia mår bra, vet att hon haft en pressad situation för det skrev hon på bloggen och berätta lite kort vid ett annat tillfälle men inget mer än så. Varför va du så ledsen!?!? =(

    Massa kramar

  3. Lisa 8 januari, 2014 on 10:27 Svara

    Nu har jag läst ikapp mig 🙂 Vilka underbara dagar ni har haft sweets! Det riktigt lyser om dig! Det är rätt melodi! KRAM

  4. Anette 8 januari, 2014 on 11:04 Svara

    Haha, så säger Melvin med: “åhh, en sån här har jag ju önskat mig”!

  5. Denise - Mamma till noah! 8 januari, 2014 on 20:00 Svara

    Så härligt o läsa dina blogginlägg när du är så lycklig=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna