VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Årets sista dag

När jag vaknade upp i morse och insåg att det är årets sista dag blev jag nästan lite känslosam. Av att tänka på hur långt jag har kommit det här året. Som ni vet var 2012 ett så jävla tufft år rent ut sagt. Framför allt för att jag och F delade på oss på hösten efter drygt 8 år tillsammans. Även om man som vi har varit goda vänner (och fortfarande är) var det så sjuuukt sjukt jobbigt. Att sen på vingliga ben ställa sig upp igen och starta upp på nytt. Jag hade på allvar inte klarat mig utan mina vänner. Inte utan F heller. Vi stöttade faktiskt varandra genom hela seperationen och DET tror jag är den största anledningen till att vi fortfarande är så nära vänner som vi är. Ett par månader in på året var jag nog fortsatt väldigt vinglig i benen men framåt sommaren började det ordna upp sig. Jag kände mig stark och kom upp på starka ben. Avslutade dåliga relationer och valde att gå på magkänsla och det som ger mig energi. Mange har ju funnits med mig hela året, vi hade kontakt i dec/jan men det blev aldrig att vi träffades. Jag tror det var tur, och väldigt bra för jag behövde nog vara för mig själv ett tag. Att vi sen stötte på varandra en sommarnatt såg jag lite som ett tecken och när jag bara nån vecka efter det slutade träffa han jag träffade då ville jag se om det kanske var så att M fortfarande var singel. Gud vad nervös jag var innan han svarade mig! Vi pratade på facebook och mess bara ett par dagar innan vår första dejt. Världens bästa dejt. Vi sov tillsammans hela den helgen och sen kom Elion hem och innan han blev involverad var det de enda nätterna vi sov ifrån varandra. Nu ska vi snart bli sambos på riktigt och jag är så lycklig att jag nästan spricker. Känner mig lyckligt lottad. Rik på kärlek och relationer!

2013 var miljoner gånger bättre än 2012, men jag tror att 2014 kommer bli ännu mycket bättre ändå. I just know it. 2012 var liksom nystarten och nu har jag bästa förutsättningarna för att det ska fortsätta kännas så här bra. Överlag alltså. Ups and downs kommer alltid men jag önskar att jag alltid ska våga följa mitt hjärta och magkänsla för då löser det andra sig bra ändå, och man klarar motgångar lite bättre. Det kommer bli en tuff start med rättegången mot min mamma. Fick veta att datum är satt och att jag är kallad som vittne och bara tanken på det gör mig skakig, nervös och jag får tårarna i halsen. Men det måste göras. Känns ändå skönt att det är rätt nära nu så att det äntligen, äntligen kommer få ett avslut. På sätt och vis sätta punkt på den mest energikrävande relationen jag har haft. Jag mår mycket bättre utan den. Med de jag älskar nära. Elion, Mange, mina vänner och alla andra som betyder och finns där. Det är tack vare dom jag är så här lycklig och det är dom jag vill ha i mitt liv. Människorna i livet är ju trots allt det enda som betyder på riktigt.

Så här skrev jag i förra årets sista inlägg. Tänk att det blev ett så himla bra 2013 till slut!

 

bildbild1bild2

 

Här har vi snöblandat regn idag men jag och M hängde i barnbacken en liten stund efter sen frukost. Jag hittade lite teknik! Tycker inte det är superläskigt längre! Framsteg! 😉 Fast jag kommer nog inte flytta mig från barnbackarna hehe… Sen var vi i alla fall dyngsura och gick tillbaka till stugan. After ski med de andra väntar om nån timme och ikväll kör vi finmiddag i stugan och så får vi se var vi hamnar vid tolvslaget.


Kommentarer


  1. Karolin 31 december, 2013 on 14:05 Svara

    2014 kommer bli så bra min fina!! Vi är grymma och klarar allt!
    Puss

  2. Denise - Mamma till noah! 31 december, 2013 on 20:11 Svara

    Ha ett gott nytt år fina du!

  3. Alexandra 31 december, 2013 on 21:01 Svara

    gott nytt åt evelina!!

  4. Alexandra 31 december, 2013 on 21:02 Svara

    år*

  5. LinaH 1 januari, 2014 on 08:23 Svara

    Gott nytt år, Evelina! Jag är fast bestämd i tanken att 2014 är kärlekens år. Så det får bli så!

  6. Cintya 1 januari, 2014 on 11:39 Svara

    Ditt år börjar lite som mitt sweetie, med rättegång. Men vi är starka kvinnor med ett mål i sikte; LYCKA! Detta året SKA bli bra för oss för vi förtjänar det. Allt löser sig i slutändan. Hoppas ni hade en FAB kväll igår och att ni pussades vid tolvslaget. Love you babe! Ses när du är tillbaka!

  7. Agneta 1 januari, 2014 on 11:45 Svara

    Önskar dig å din lilla familj bästa året! Skickar oxå ett lycka till med rättegång å allt. Du fixar det, starka å duktiga du! Kramar!

  8. Erica 1 januari, 2014 on 12:19 Svara

    Jag önskar dig allt gott inför det nya året <3

  9. JUNITJEJ 1 januari, 2014 on 12:29 Svara

    Vilken fin klänning!
    Ett gott nytt år önskar jag dig och din familj!

  10. Sandra 1 januari, 2014 on 13:16 Svara

    Förstår det känns jobbigt men som du skriver så skönt sen när du får lägga lite bakom dig. Bor din mamma i Luleå eller har jag blandat ihop nåt? Du behöver såklart inte svara på det men antar du måste fara för att vara med, eller finns det andra lösningar?

    Ha det så kul resten av dagarna 🙂

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna