VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dan före dan

large

GODMORGON!

Vi tog visst en rejäl sovmorgon, vaknade inte förrän halv 10! Väldigt olikt oss… 😉 Igår var det julemys hemma hos min pappa och Maria, syster & co och min farmor var där också. Verkligen julmysigt. Åt skinkmacka och tomtegröt, bytte lite klappar och pratade mest. Vi kom hem vid 21 ungefär och då satte vi igång med att slipa och måla skåp! När det är färdigt, imorgon enligt våra planeringar, ska vi sätta igång med att måla tak och väggar i Elions rum. Ska bli så kul att få inreda det! Och få hit alla våra grejer :).

Idag väntar alltså mer skåpsmålning, sen träning och ikväll ska vi iväg och hänga med Ms vänner framför Bingolotto. Håller tummarna för att vi vinner en slant till renovering eller en resa. Vilket som går bra!

Hoppas att ni får bästa dan före dan! Tänk att det har vänt och går mot ljusare tider nu. Jag längtar efter vår och sommar redan haha… Fast julen är SÅ MYSIG! Inte för julklappar men för extra tid med alla favoriter!

KRAM


Kommentarer


  1. Lisa 23 december, 2013 on 10:42 Svara

    Låter otroligt great! Ha bästa dagen och njut av varandra! *pussel*

  2. J. 23 december, 2013 on 13:07 Svara

    Jag gillar när folk säger att de tog en ”rejäl sovmorgon” och vaknade halv tio… 😉 Eller ok, förstår att det blir så när man har barn och halv åtta är en helt okej tid att bli väckt. Men jag som då bara är 20 tycker att halv tio typ är mitt i natten, haha!

    God Jul på er! Hoppas ni får en mysig dag imorgon. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna