VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pärlor

Är det någonting jag verkligen ”behöver” så är det små örhängen. Känner mig som sagt naken utan just örhängen och av nån anledning har alla mina vardagsörhängen försvunnit eller gått sönder nu på sistone. Så typsikt! Har börjat spana efter pärlor som jag haft tidigare, eller kanske några små diamanter? Någonting som funkar till precis allt i alla fall, och det gör ju både pärlor och små stenar som glittrar :). Hittade till en sida med underbart fina pärlsmycken och vad jag förstår kommer denna sidan även på en svensk variant inom kort. Mmm, måste nog köpa mig ett par pärlörhängen för jag saknar verkligen de jag hade i många år (duschade tyvärr med dom lite för ofta, ajabaja! limmet lossnar till slut ifall ni inte visste det!) så jag ska nog spana in Mesenso när den lanserats för där verkar ju finnas pärlörhängen i alla olika prisklasser.

Ja jag vet inte? Kanske värt att lägga pengar på finare smycken som håller länge, länge? Mina i guld gick som sagt också sönder till slut men det var självförvållat som sagt eftersom limmet inte tål schampo och såna grejer i större mängder. Eller så kanske budget funkar fint med tanke på risken att tappa bort de små örhängena haha… Å andra sidan är det svårare att tappa bort något som man använder ofta ofta och kanske bara tar av sig för natten eller duschen. Oavsett, snyggt är det och nya måste jag ha! 🙂

 

örhängen-pärlor

Är man händig och pysslig kan man såklart göra egna smycken med pärlor vilket är väldigt inne nu men även om jag har lite pysselkli i mina fingrar så vill jag nog ändå ha ett par riktigt fina vardagspärlor i öronen.


Kommentarer


  1. Magdalena 20 december, 2013 on 13:17 Svara

    Då vet M vad han ska köpa till dig

    • Evelina 20 december, 2013 on 13:25 Svara

      Haha han har redan köpt julklapp till mig 😉

  2. DeMarkey - LiveYourDreams! 20 december, 2013 on 13:37 Svara

    Åh jag skulle också vilja ett par såna, men tror jag passar mer i diamanter än pärlor…

  3. Ana 20 december, 2013 on 13:46 Svara

    Jag gillar edblads örhängen. Tycker de har många fina varianter. De par jag använder mest har en vit pärla som sitter fast i en liten bling”pärla”.:)

  4. Anna 20 december, 2013 on 18:42 Svara

    Jag har nästan alltid mina pärlörhängen i. Brukar köpa mina från märker Blomdahls som är allergivängliga. Är väldigt nöjd med de å de har en massa olika sorter å bra pris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna