VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lyckligt lottad

Igår grät jag små tårar typ hela tiden men lyckades hålla mig rätt samlad ändå som tur är… Var så arg och framför allt ledsen. Det var hur skönt som helst att få prata ut ordentligt i Ms famn på kvällen när Elion hade somnat! Hela dan fick jag dessutom pepp från de finaste människorna i världen. Min alldeles egenvalda familj. Några genom blodsband men mest bara världens finaste människor som jag har turen att ha i mitt liv.

Idag när jag väntade på bussen hade jag istället tårar av lycka i ögonen. När jag hade pussat hejdå till Elion på förskolan och var hemma för att lämna cykeln innan bussen hade Cintya varit förbi och lämnat ett kort med fina ord och en biodejt inuti!! Mormor Marias sms på kvällen var också en sån där outstandig grej som gav mig lyckotårar… För att inte tala om era kommentarer!! Miljoner tack för ert stöd och peppande ord. Fantastiska är ni allihop! Jag kommer inte låta henne och hennes manipulation av släkt göra så jag tappar fotfästet. Jag har nog aldrig varit så stark mot henne som jag är idag och jag vet att jag och mina småsyskon klarar det här tillsammans, med hjälp av underbara människor runtomkring oss. Jag är så lyckligt lottad som har världens charmigaste lilla son, världens underbaraste pojkvän och världens finaste vänner (exman inräknad). De ger mig energi, gör att jag mår bra, lyfter upp mig när jag inte riktigt orkar stå själv, som igår. Det är såna människor man ska fylla sitt liv med! Vill man förändra någon eller de på något vis får dig att må dåligt är det faktiskt människor du ska rensa bort. Återigen, livet är för kort för att göra något annat än det som för sig glad och lycklig. Idag känner jag enorm tacksamhet för att jag är så rik på kärlek.

 

20131204-090517.jpg
Detta vackra kort får stå vid mitt skrivbord idag ♥

KRAMAR


Kommentarer


  1. Linda 4 december, 2013 on 10:03 Svara

    Det är fantastiskt att läsa detta. Du är så stark!

  2. Sandra 4 december, 2013 on 10:17 Svara

    Heja dig! Helt underbart och fantastiskt att läsa att du får så mycket stöd och kärlek. Ha en fin vecka, kram!

  3. Lisa 4 december, 2013 on 10:30 Svara

    Härligt att läsa det här! Ett skepp med kramar kommer lastat! Och ett stort fång med hjärtan!

  4. Hanna 4 december, 2013 on 10:56 Svara

    Uff läste inlägget här nedan o blev illa berörd över vad du ha varit med om. Tur att dina småsyskon har det bättre nu, det ska du vara stolt över! Fantastisk att du kan vara en så positiv person och sån underbar mamma till Elion (som verkligen syns igenom bloggen att du är!) efter vad du tvingats gå igenom.
    All styrka o lycka till dig o dina fina nära o kära!!!

  5. fia 4 december, 2013 on 10:58 Svara

    Nu har jag läst i kapp och jag hejjar på dig och fina syskon ialla väder.
    kram.

  6. Magdalena 4 december, 2013 on 11:58 Svara

    Önskar jag också hade sådana människor nära mig. Har några få…men har också de son får mig må tvärtom…Och har problem i min familj…konflikter mm. Det är såå tråkigt att behöva ha det så. Min dröm är att få fira en riktig jul någongång med familj/släkt…samt att någongång när/om jag gifter mig att det ska bli en av de lyckligaste dagarna i mitt liv med alla nära vid mig…Det är sådant alla ska få uppleva och ha det så…Men så har inte alla det. Det är verkligen en sorg i hjärtat när man tänker på det. Men man försöker göra det bästa av det man har och försöker vara så glad det går ändå. Folk i ens omgivning påverkar en mycket. Var glad du har så fina människor i ditt liv 🙂 Det förtjänar du…och många andra.

  7. Cintya 4 december, 2013 on 13:45 Svara

    <3 <3 <3 Haha vad sne texten blev, jag får skylla på min trötthet och kanske ålder ?! 😛 Love you hun! <3 <3 <3

  8. Anna-Karin 4 december, 2013 on 13:54 Svara

    Åh vad härligt!

  9. Malin 4 december, 2013 on 17:36 Svara

    Hej Eve! Jag läste precis ditt inlägg längre ner och jag fick på riktigt ont i magen. Jag tycker du är helt fantastisk som delar med dig på det sätt du gör, förhoppningvis visar du någon annan att det går att göra det som är rätt även om det känns tufft. Vilken fantastisk syster du är! Och du verkar vara en fantastisk mamma och så klart person också! Hoppas att du och dina syskon mår bättre idag, du gjorde din mamma en tjänst också även fast hon kanske inte tycker så nu! Du vet vad som är rätt och fel och jag beundrar dig verkligen för att du vågade! Långt ifrån alla hade vågat. Stor kram

  10. Inne hos Ina 4 december, 2013 on 19:37 Svara

    Vet inte vad jag ska säga, så jag skickar bara en kram. Kram!

  11. Scottish Moments 5 december, 2013 on 14:37 Svara

    Styrkekramar från Skottland!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna