VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En bättre dag

Tisdag. Trots mitt rätt pissiga humör igår blev det en bra kväll. Vi åkte till gymmet och för mig blev det en halvtimme på rullbandet. Tänkte bara gå men det gååår ju inte när bästa låtarna kommer i lurarna. Tycker egentligen det är rätt tråkigt att springa, men lite till och från sådär funkar haha. Sprang bara tre låtar. Mjukstart. Får bli detta för mig tills jag kan börja med bodypump igen! Sen åt vi god sallad på köpcentret innan IKEA fram till stängning. Sen var jag dödstrött. Så soffmys en stund innan sängen. Kollade Ensam mamma söker. Haha för ett år sen sa jag och Karro att om vi fortfarande är singlar om ett år (nu alltså), skulle vi söka till det. Fast nej, skulle aldrig vilja vara med där! Men det behöver jag ju inte ens fundera på, har hittat det (den) bästa som går att hitta! Somnade i Ms famn och en katt på höften, vaknade ungefär likadant. Rätt konstigt det där, innan sov jag alltid bäst själv men nu sover jag helt klart bäst så nära M som möjligt ;)..

Idag skiner solen och det är en bättre dag! Fast jag svor lite i mina tankar för en stund sen när jag missade bussbytet i stan. Igen. Smidigare med bussen från mig eftersom det inte är något byte. Jag och F har bytt dag den här veckan så jag ska hämta Elion idag istället för imorgon. Längtar efter honom! Sen ikväll ska jag pyssla, längtar efter det också!!! Det börjar ju dra ihop sig mot julkalender så jag ska slipa sista brädorna men framför allt ska det bli kul att pyssla med Manges födelsedagspresent. Som är 7:e januari haha. Men det är nog rätt få dagar fram till julledigheten som jag kommer vara själv och kunna fixa så lika bra att göra klart det nu. Lite ivrig också kanske ja ;)…. Tror jag ska tona håret idag med! Behöver en ”intensivinpackning”!

Hör och häpna, känner inte för att ha med en enda bild i det här inlägget!

Önskar dig bästa, bästa dagen!
Puss


20131126-090324.jpg
(Okej då, en bild på denna vackra morgon!)


Kommentarer


  1. maria 26 november, 2013 on 09:21 Svara

    Haha, jag tänkte på musik och träning när jag såg en kommentar i ett annat inlägg. Spinning var på förslag som träning och du svarade att det var tråkigt. Det tycker jag också att det är! 🙂 Jag hade tänkt svara att det mesta blir lite roligare med bra musik, så vad kul att det verkade hjälpa på rullbandet igår! 🙂
    Hoppas du får en riktigt fin dag med dina nära och kära!

  2. isabelle-mamma till elysia och adrian 26 november, 2013 on 09:42 Svara

    Hej Evelina!

    Hoppas att allt är bra!

    Tänkte bara fråga en sak,ni firade väl jul förra året tillsammans, du och F, hur gör ni iår då?

    kram isabelle

  3. Lisa 26 november, 2013 on 14:51 Svara

    Kul med pyssel. Jag kan verkligen bli uppslukad av det, när jag väl sätter den sidan till. Pyssla med fina grejer till ens barn och nära & kära är väl bästa?! Härligt med lite nytt liv i håret också. Ska till frissan nästa vecka, DET är efterlängtat. 🙂 Kram x 10

    • Evelina 26 november, 2013 on 15:54 Svara

      Eller hur!! Åh, vardagslyx!! Puss

  4. Anne 26 november, 2013 on 15:01 Svara

    Min kille fyller år 6:e januari, och det smartaste i det läget är ju absolut att börja i god tid innan jul (med eventuell planering/inköp av present)! 🙂 Innan jul är man alltid upptagen, och efter jul är det bara en massa röda dagar.. Men i år ska jag inte fira hans fördelsedag tyvärr (trots att jag äälskar att ge presenter), eftersom den jäveln ALDRIG uppvaktar mig på min födelsedag. Haha. Har bestämt mig för att sluta fira honom nu. Nån rättvisa ska det ju vara..

    • Evelina 26 november, 2013 on 15:53 Svara

      Hahah!

  5. Fiona 26 november, 2013 on 19:36 Svara

    Funkar toningen som en inpackning? Hm.. kanske borde testa i så fall….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna