VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kreativ dag!

Bra jobbdag! Har fått vara kreativ, älskar det. Och så var vår säljare på kontoret, det sker ungefär en gång i månaden men det är helt klart de roligaste dagarna. Hon är min extramamma och en sån där solstråle som liksom lyser upp hela rummet ;).

Hem i mörkret nu! Eller hem och hem… Men Ms hem är som mitt hem varannanvecka. Vi ska visst en sväng till gymmet innan middag och IKEA! Sugen på rullbandet! Ja bodypump egentligen men min handled säger nej till typ allt tydligen så tunga vikter går bort just nu. Tyvärr. Saknar min bodypump!!

20131125-160347.jpg
Var nära att köpa den här tröjan igår men avstod på grund av akrylblandningen… New Yorker har SÅ mycket fint men ofta av kasst material. Synd, men såklart förståeligt med tanke på priserna också. Fick med mig en ny bh i alla fall :).


Kommentarer


  1. Ana 25 november, 2013 on 16:48 Svara

    Testa spinning!:)

    • Evelina 25 november, 2013 on 17:12 Svara

      Tycker det är sååå tråkigt 😉

  2. Caroline 25 november, 2013 on 21:45 Svara

    Jag tränar också BP och fick en ganglion i vänster handled. Gjorde @#$’:: Ont!! Det enda som hjälpte mig var vila och minska vikterna. Nu 3 mån efter är jag åter igång för fullt. Detta är vanligt hos aktiva kvinnor btw.

  3. Denise - Mamma till noah! 26 november, 2013 on 08:33 Svara

    Vilken snygg tröja!=)

  4. Fiona 26 november, 2013 on 19:34 Svara

    Gillar inte heller akryl, ändå gick jag just och köpte två tröjor i 100 procent akryl….. Jamen de var så fiiina! Med en slits i ryggen liksom. Och jag tittade faktiskt på många andra men ingen hade den här speciella detaljen… så då gick jag emot mina principer och köpte akryl haha. Här i Skottland hittar jag annars massor av Kashmir och ylletröjor. Hur mysiga som helst! Skrev ett inlägg om just det häromdagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna