VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GODMORGON SÖNDAG!

IMG_8093

Idag väntar en dag med min lille favoritkille innan han ska till sin pappa. Nu har vi varit varannanvecka föräldrar ungefär ett år och på ett sätt tror jag aldrig att man vänjer sig? För det känns verkligen tomt när han inte är hemma, jag känner mig lite halv. MEN, jag tror att den där dagen mitt i veckan som vi har underlättar för det blir ju aldrig en vecka ifrån. Sen är vi väldigt duktiga på att hjälpa varandra och pussla lite hur som, för att vi ska kunna göra det vi vill och för att det ska bli bäst för Elion. Men julledigheten är nära nu, den innebär nästan 20 dagar ifrån min lillE medan han är i norrland med pappa…


IMG_8097

Två bilder till från igår! Vi var ute i Manges stuga och sågade till det som ska bli foten på Elions julgranskalender. Brrr vad KALLT det var!! Vi pratade om att gå skogspromenad och leta svamp men det var ju lite väl kallt. Tyckte till och med M, DÅ är det kallt ;). Så vi åkte och handlade istället och körde hemmamys. Pizzabak och lördagsgodis. Sen var jag väl ungefär världens tråkigaste flickvän som somnade i Ms famn vid halv 8 i soffan medan vi kollade på film. Haha. Det händer typ aldrig, att jag somnar i soffan eller så tidigt. Men ja, var väl väldigt trött helt enkelt. Fortfarande väldigt trött faktiskt trots mycket sömn inatt!

Idag kör vi långpromenad! Ser ut att bli en underbar dag med blå himmel och sol. Jag hade helst velat boka in mig på ett bodypumppass i eftermiddag men min magkänsla säger att jag nog får ha en liten paus nu med tanke på att handleden börjar bränna bara av att öppna dörren till trappuppgången typ. Hoppas att bara vila hjälper, jag försöker med det i alla fall. Får bli en vecka med mycket promenerande istället :).


Kommentarer


  1. Lisa 24 november, 2013 on 09:12 Svara

    God morgon och ha en underbar söndag! Njut av härliga luften och blå himmel. Skicka gärna lite av det till mig då det har varit grått här i dagarna 5 typ. Vila handleden så gott du kan. K R A M I S A R

  2. Petronella 24 november, 2013 on 09:21 Svara

    Nej, du har rätt. Man vänjer sig aldrig. Tre och ett halvt år har jag haft mina barn hos mig på halvtid, och det är alltid lika tomt, samtidigt som det känns så helt när de kommer tillbaka. Däremot har jag lärt mig att uppskatta den egna tiden när de är hos sin pappa, mer och mer. Vi pusslar också för att det ska funka på bästa sätt för alla, så skönt när det är så! Det låter länge med tjugo dagar… Tur att du har lite eget inplanerat med M då, så det händer lite roligt ändå!

  3. Denise - Mamma till noah! 24 november, 2013 on 11:19 Svara

    Så härliga bilder! Och jag kan tänka mig att man aldrig vänjer sig med varannan vecka. Usch:( Kram!

  4. Sandra 24 november, 2013 on 15:15 Svara

    Om du fortsätter ha problem med handleden tycker jag du ska söka vård hos en arbetsterapeut, finns på VC. Ring och förklara, ibland räcker det. Du behöver ingen läkarkontakt innan, ingen remiss, utan ta en direkt kontakt. Gå inte för länge innan du söker hjälp.
    Lycka till och tack för att du delar med dig av ert liv här på bloggen.

    Med vänlig hälsning,
    Arbetsterapeut Sandra

  5. Emma 24 november, 2013 on 19:59 Svara

    Vilken gräslig mössa Elion har! Vadå Bad hairday? Nej på med nån härlig mössa i blått, grönt eller nåt annan klatschig färg!

    • Evelina 24 november, 2013 on 20:44 Svara

      Haha… Hans mössor var hos F/ på förskolan så det var den eller ingen. Vad tycker du själv är bäst alternativ?!

  6. Annika Zimmerli 24 november, 2013 on 21:03 Svara

    Haha gud, använder han inte mössa (tänker pa incidenten för ett par ar sedan) sa far du skit för det. Använder han mössa, da far du skit för det. Hur orkar du :D?

  7. Cissi 24 november, 2013 on 22:05 Svara

    Vilken sorgsen kommentar om hur vida Elions mössa ser ut. Vad har det med saken och göra när han är världens goaste lilla kille som inte gjort någon något ont här i världen, nä jag blir faktiskt rent av ledsen och rädd för en del kommentarer här inne. Hur orkar du med Evelina ?? All styrka till dig! Kanske att det finns något system som rensar bort alla kommentarer som inte är lämpliga? Kramar till er! Ni verkar vara en helt underbar familj!

  8. Emma 25 november, 2013 on 06:13 Svara

    Du brukar ju vara så ordentlig och visa upp senaste tuffa Molo overallen, matchande mössor, dyra (och bra) vinterskor som håller fötterna torra, självvalda rosa skjortor osv och bland dessa kategorier kände jag att mössan inte passade in. Jag ville bara veta hur du tänkte! Det var liksom varken Evelina eller Elion över den!

  9. Sarah 25 november, 2013 on 08:14 Svara

    Seriöst? Jag har två barn-tvillingar en pojke och en flicka. Självklart vill jag att dme ska ha fina kläder. Men ibland så är saker i tvätten, glömda osv. Då tar man det man har och gör det bästa utav det 😀
    Om någon kommenterat min klädsel på mina barn hade jag faktiskt blivit irriterad. Det är ingen som medveten vill att barnen inte ska se bra ut 😉

  10. Karolin 25 november, 2013 on 19:27 Svara

    Men han kanske hade en dålig hårdag.. vad fan, lägg ner!?! Vilken detalj att haka upp sig på sen då, vem bryr sig om vad karln har för mössa på sig, måste han vara snygg eller? En 4-åring?! Snart kommer nån och ba ”Guuuudhujedamigjesuskrist vilket konstigt träd du har på bilden Evelina, bladet är ju heeelt knäppt där på den vänstra halvmikromillimetern som ingen kan se förutom jag som sitter med min superlupp och letar fel. Såna förfääärliga bilder kan du ju inte lägga upp en vanlig helgdag när du softar med familjen som alla vi andra”.

    Nej nog alltså..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna