VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Slutet av November

Jag är då inget större fan av vinter och kyla, men vinter och mys är verkligen något jag njuter av. Älskar stämningen som kommer kring december, vid advent och jultider. I år startar vi tidigare med att försöka få lite julstämning eftersom jag inte får fira jul med Elion och det känns därför extra viktigt med julpynt på plats i tid. Igår köpte vi gran och den har fått ljusslinga i sig, men pynta den väntar vi med till första advent. Jag ville köpa granen med Elion redan nu eftersom han är hos sin far sen nästa vecka, men när han kommer tillbaka på söndagen är det ju första advent. Och DÅ blir det julgranspynt och adventsmys!

IMG_8075

IMG_8083

Morgonmyset idag var det allt lite julstämning på 😉

Idag ska vi åka och hälsa på en kompis till M som har en dotter och en kanin. Sen ska vi ut till stugan och såga till några delar till julkalenderfoten. Kanske leta svamp också men det är visst på gränsen till för kallt men Elion har pratat om det sen förra helgen så gå en runda och leta kan man ju alltid göra!


Kommentarer


  1. Nana 23 november, 2013 on 08:58 Svara

    Granen såg att mysig ut! Ha en fin lördag!

  2. cintya 23 november, 2013 on 09:13 Svara

    Jätte fiiint! Tycker det ser ut som granen är täckt med snö 🙂 Kan tänka mig Elion blev jätte glad 🙂 puss på er!

  3. Agenta 23 november, 2013 on 10:09 Svara

    Söta gossen med armband 🙂 Längtar oxå galet mkt att pynta och fixa. Extra kul nu i min nya lägenhet, första julen i den. Känns helt underbart!!

  4. Lisa 23 november, 2013 on 10:18 Svara

    Urmysigt! Ni gjorde rätt i att slå till på en vit gran! Jag längtar halv ihjäl mig till första adventshelgen. Vår gran åker upp på lördag kväll. Ha en myyyyys dag! KRAMIS

  5. Malinsmix 23 november, 2013 on 10:34 Svara

    Vilken storlek har er gran?

  6. Evelina 23 november, 2013 on 11:29 Svara

    F u l t

  7. Carro 23 november, 2013 on 12:31 Svara

    Jag är en sån som vanligtvis tycker att den vita trenden är ganska tråkig och enformig, men oj vad fin granen är! Nästan så att jag skulle kunna tänka mig att ha en sån själv! Men här hemma kör vi på riktig gran då sambon brukar insistera hårt på att det ju måste lukta gran för att det ska va jul på riktigt. 🙂

  8. DeMarkey - LiveYourDreams! 23 november, 2013 on 12:33 Svara

    Otroligt fint ! Riktigt vackert och man blir sugen själv på att ta fram sin julgran, vi har också en vit. Men känns konstigt utan snö och för tidigt, men förstår ju självklart att ni väljer att börja tidigare. Undrar däremot hur du fick granen att lysa inuti, va den så eller är det bara en vanlig slinga du lagt längst in? det vart jätte fint.

    Kram och ha en super härlig helg med alla dina underbara. =)

  9. Sarah 23 november, 2013 on 14:38 Svara

    Fin granen blev 🙂 Och kul att se Elion så nöjd 😀 (fast det tycker jag oftast han verkar :D)

  10. Fiona 23 november, 2013 on 14:48 Svara

    vad mysigt med svampplockning, har inte plockat svamp sen jag flyttade till Skottland. så mysigt att gå på vandring i högländerna dock ändå. längtar! men idag blir det bara jobb med bloggen.men kanske i morron.

  11. Petronella 23 november, 2013 on 15:21 Svara

    Jag gillar inte vita granar egentligen, men i år funkar vad som helst tror jag… 😉 Jag får massor av julstämning av dina bilder! Klart att ni ska göra allt i förväg om inte ni ska fira själva julen ihop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna