VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinnare av LEGO-julkalender

LEGO Star Wars:

Agneta: Åh!!! Underbar tävling! Min son Ludvig, precis 5 år fyllda, fullkomligt älskar star wars… Nästan besatt;-). Han har sett den kalendern å sagt massa ggr att den måste han få å att han kan bygga allt i den själv!
Jag vore lika glad som honom om den kom som en present!

 

LEGO City:

Fredrik: Jag skulle verkligen vilja vinna Lego City till min son som har Lego som favoriten just nu och det skulle passa perfekt med Lego City kalendern med tanke på att det innehåller en annan favorit – polisgrejer! Håller tummarna för att du väljer oss.

 

LEGO Friends:

Johanna: Hej! Jag skulle vilja överraska min älskade stora duktiga tjej som började i förskoleklass i augusti men hon har haft en tuff start. Hon är en ängslig, försiktig tjej men har tyvärr haft svårt med barn som slagits och andra oroligheter, svårt med kompisar och så. Skolan är tuff!

Gör ont i mammahjärtat! Men vi har stöttat så mycket vi kunnat och jag måste säga att trots att hon varit rädd och sorgsen så har hon KÄMPAT och fortsätter att vara underbar, omtänksam och snäll och jag är stolt över att vara mamma till denna fina tjej.

Jag tycker att hon är värd en kalender och hon skulle bli överlycklig om hon fick en, det skulle pigga upp :-)

 

Grattis finingar! Maila mig era adresser så att kalendern hinner komma fram innan första advent…. 😉

 

 


Kommentarer


  1. Agneta 21 november, 2013 on 20:23 Svara

    TACK!!! Hahahaha vad kul att vi vann! Mailat adressen till dig! Tack än en gång söta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna