VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Men hej och hallå!

Idag är väl ingen jättebra dag. Har sovit kasst (kan nån sova bra med förkylning?!), vaknat hur många gånger som helst av att jag inte kunnat andas typ, kände mig febrig redan igår och vaknade likadan. Har nog aldrig känt mig tröttare än i morse. Missade bussbytet i stan med en minut vilket resulterade i att jag fick stå i kylan och vänta ytterligare tjugo, i converse. Min handled bråkar med mig och nu har jag ont av att göra typ ingenting ibland. Köra vagnen, växla bilen. När jag tvättar håret domnar handen av? Måste vara någon nerv i kläm?

MEN. Jag fick vakna upp brevid den där mannen som får mitt hjärta att le. Det känns som att en natt i från är en natt för mycket. Nu ska jag hämta hem en annan kille som får mitt hjärta att le. Även där känns en natt ifrån en natt för mycket. Och sen kommer en vän som också får mitt hjärta att le. Alldeles för längsen vi pratade bara vi två! Det sägs att saknad är bra och jag är verkligen tacksam för att jag får lov att sakna. Tänk att inte ha någon att sakna? Relationer är något jag alltid önskar vara rik på. Jag inser ju att jag är otroligt lycklig lottad med så fina människor i mitt liv men vissa dagar är helt enkelt lite sämre ändå haha.

 

large

Jag vet att det bara är torsdag och jag som lovat mig själv att låta bli godsaker på veckodagarna tänkte ändå baka till mitt och Karros kvällsmys idag. Det är vi värda, bara för att :).

PUSS


Kommentarer


  1. Evelina 21 november, 2013 on 16:42 Svara

    Jag har läst runt i din blogg. Vilken drömvärld enligt dig själv du målar upp. Happily… Bla bla, titeln på din blogg, säger allt tycker jag. Stanna upp i livet och lev här och nu. Häng inte ut sonen, exet och alla andra karlar i en blogg. Att de går med på det.
    Ta hand om din förkylda kropp istället för att måla upp drömscenarior. Rätt som det är slås allt omkull och ska du då söka tröst hos ett gäng 20-åriga bloggerskor i samma desperata sits. Ja du.

  2. Denise - Mamma till noah! 21 november, 2013 on 16:45 Svara

    Hoppas att du får en underbar kväll fina du!

  3. Elin 21 november, 2013 on 16:49 Svara

    Karpaltunnelsyndrom kanske? Kanske kan hjälpa med någon stödskena eller handledsskydd. Kram

  4. Nana 21 november, 2013 on 16:56 Svara

    Hoppas du får en skön torsdagskväll!

  5. maria 21 november, 2013 on 18:22 Svara

    Känns som det var en lite onödig kommentar som dök upp här ovanför, och då vaknar ”pepparen” inom mig…
    Jag som har följt dig sedan din fina son föddes tycker inte att det är en drömvärld du ”målar upp”, tycker absolut inte inte att någon hängs ut eller talas om i negativ anda och jag vet inte vad det är för ”desperat sits” någon skulle befinna sig i…
    Att omge sig med bra människor, som du gör, är bara nyttigt!

    Hoppas förkylning och handled bättrar på sig (funderar som Elin på om ett skydd kan hjälpa om det inte går över) och all kärlek till dig och människorna runtomkring dig!
    Kram!

  6. Sandra 21 november, 2013 on 18:36 Svara

    Hej,
    Jag skulle mest kika in för att önska dig att krya på dig och blev alldeles upprörd över kommentaren lite längre upp. Vilken pajas, det är väldigt underligt vad människor orkar lägga ner sin egen tid och energi med. Det skulle få mig att sova dåligt om nätterna, om jag betedde mig så fruktansvärt illa att jag klickar mig in i någon annans blogg (självmant liksom) för att sedan sätta åt sidan några extra minuter i försökt att få den personen att må dåligt. Du verkar så fin och klok och jag hoppas att din kväll blir lugn och skön utan att du tar åt dig av det. Stor kram på dig

  7. Gunilla 21 november, 2013 on 19:48 Svara

    Jag tänker om kommentaren ovan. Att drömvärlden du målar upp absolut inte är nån drömvärld utan din positiva livssyn. Men vi har ju också fått ta del av dagar när du sagt att du mår sämre. Jag tänker ofta att du är så fin i ditt skrivande om andra. Respektfull. Hoppas du har en fin dag trots sjukdom. Jag är reumatiker och jag har handledsstöd just för sånt du skriver om. Nu menar jag inte att du har det utan vill bara berätta att såna hjälpmedel finns att få tag på. Kolla med vårdcentralen till att börja med. Stor kram till dig!

  8. Matilda 21 november, 2013 on 20:08 Svara

    Hej Evelina!
    Läser din blogg dagligen men har aldrig kommenterat innan. Vill dock ge dig ett litet tips som kanske kan hjälpa. Hade exakt samma problem som du och fick remiss till arbetsterapeut. Visade sig vara en inflammation som gjorde att en nerv kom i kläm. Antiinflammatorisk tablett tre ggr dagligen i 10 dagar blev jag ordinerad och nu är besvären som bortblåsta!
    Kanske funkar det för dig också?
    Ha en fin kväll!
    Matilda

  9. Cilla 21 november, 2013 on 22:17 Svara

    Hej! Jag läser din blogg varje dag men är väldigt dålig på att kommentera. Men nu när du skrev de där om handen så tänkte jag på om du kunde vara Karpaltunnelsyndrom eller vad de nu heter.
    Önskar dig en trevlig helg!
    Kramar// Cilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna