VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagen

Att VAB:a ger mig lite flashbacks till föräldraledigheten. All tid i världen samtidigt som man ju har fullt upp hela tiden typ haha. Ta dagen lite som den kommer, hemmafix, långpromenader och måltider som måsten. Idag hade Elion inte orkat tempot på förskolan, han var feberfri hela dagen men satt mest still och det vet vi ju alla som känner honom att han inte gör en hel dag bara sådär hehe. Lillplutten. Nu när han varit sjuk märks det ännu mer hur stor han har blivit! Han liksom inser sina begränsningar och säger liksom själv att han vill vara hemma (”men jag ääälskar förskolan!”). För inte alltför länge sen, typ i våras när jag VAB:ade sist ville han ju till förskolan oavsett. Hoppas han vaknar som sitt vanliga jag imorgon, det gör ju alltid ont i mammahjärtat när det är något som inte är helt bra, även om det bara är en simpel förkylning det handlar om ;).

 

20131118-200743.jpg

Vi strosade ner till centrum efter lunchen. LillE somnade så jag kikade lite i affärer. Han sover ju annars inte mitt på dan längre så även det gav lite föräldraledighetsflashbacks ;). Eftersom jag inte heller är helt hundra (hade också kunnat tänka mig en eftermiddagsnap) blev det verkligen strosande precis hela promenaden, ville ta det lugnt och inte alls överanstränga mig på något vis. Och det var nog bra på fler sätt än bara ett, jag verkligen njöt av att andas lugnet liksom. Vet inte riktigt varför, men jag känner mig stressad just nu. Som att jag inte riktigt hinner med allt jag vill hinna med. Men det är ju i och för sig inget nytt ;). Eller unikt.

 

20131118-201008.jpg

Fönstershoppade en del längs vägen också. Så MYSIGT det är överallt nu, med julpynt och så. Love it!

20131118-201027.jpg

När man är sjuk får man glass! Elion har ändå ätit helt okej men glass förtjänade han ändå. Skönt för halsen!

PUSS / E


Kommentarer


  1. Fiona 18 november, 2013 on 23:11 Svara

    Tell me about it!!! Alla dessa sjukdomar!! Det är inte ett dugg bättre här i skottland med alla baciller! Först förkylning sen magsjuka! Nu får det vara noog! Vill ut å njuta av den vackra skotska hösten! Kan i allafall uppdatera bloggen min med bilder från sjuksängen. ( inte bilder på sjuksängen dårå utan att jag ligger i sängen å lgger upp bilder haha)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna