VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Torsdag

Morning beautiful

Sitter på bussen och känner mig pmsig idag. Gillar inte alls såna dagar men de går ju liksom inte styra. Inte så att jag blir något monster direkt, men jag känner mig liksom irriterad av ingen vettig anledning och blir nästan förvånad över att jag känner så med tanke på hur glad och lycklig jag är inombords. Försöker pepptalka mig själv här och jag tror faktiskt det går rätt bra haha. Man skapar ju faktiskt sin egen lycka, ibland får man kämpa mer än annars bara men inställning är verkligen a och o. MEN, skönt med helg och fredagmys imorgon! Imorgon igen skulle jag vilja skriva, var det inte fredag nyss!?

Jag vaknade i Ms famn precis innan hans klocka ringde imorse och sen fick jag sova vidare en stund till. Lovely. Idag kommer Elion hem igen, saknar honom och vill höra allt om resten av hans födelsedag!

20131107-085648.jpg

20131107-085655.jpg

20131107-085702.jpg


Kommentarer


  1. DeMarkey - LiveYourDreams! 7 november, 2013 on 09:58 Svara

    Hoppas du får en fin dag trots pms och hoppas att solen skiner ner on you!
    Massa kramar till vackra dig.

  2. Lisa 7 november, 2013 on 10:06 Svara

    God förmiddag och visst går veckrona (skrämmande!) fort?! Ja hua… 🙂 Man får tillåta sig själv att känna sig pmsig, det går som du säger inte att styra men skapar sin egna lycka, DET gör man.

    ”Life is 10% what happens to me and 90% how I react to it.” Så himla sant! Det går liksom inte att komma ifrån. Fina bilder på födelsedagsbarnet här nedanför. 🙂

    KRAMAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna