VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lovely life

large

Godkväll ♥

Födelsedagsplanering blir det en del just nu! Två kalas i helgen. Två tårtor. Många kakor. Kommer bli superdupermys att fira vår lille kille som har turen att ha så många fina människor i sitt liv!

Livet är fortfarande sådär rosamoln(eller ballonger)lekandelätt om man bortser från lite svårhanterliga känslor som kan finnas hos en 4-åring. Eller nästanfyraåring. Shit alltså vad nostalgisk jag är nu. Idag klockan 23, för exakt 4 år sen, gick vattnet. Jag kommer aldrig glömma den känslan, jag var sååå glad att det äntligen var dags. Fick värkar direkt men det var ju ingenting mot de riktiga värkarna som kom sen efter 4 cm hehe… En lång förlossning men självklart värt varenda minut av smärta. Finns nog inget som för mig kommer vara häftigare än att föda barn och få möta bebisen i magen för första gången… Magiskt!

Hoppas att ni har haft en bra dag och start på veckan? Vi lagade hamburgare efter jobb/förskola och sen kom M och åt middag med oss och nu är det soffläge som gäller. Lovely!

Puss!


Kommentarer


  1. Nana 4 november, 2013 on 20:56 Svara

    Åh det låter som en mysig kväll!

  2. Jojo 4 november, 2013 on 21:58 Svara

    Det är så härligt att läsa så positiva inlägg! Jag har bestämt mig för att försöka se lite mer positivt på saker och ting, och din blogg hjälper verkligen till! 🙂 Dina citat och inlägg är så härliga.
    Läste faktiskt ett citat av Nalle Puh idag, som var passande…när måndagsångesten faller på:
    Nalle puh: Vilken dag är det idag?
    Nasse: Det är, idag.
    Nalle Puh: åh, vilken tur, det är min favorit dag.

    kram och tack för en bra blogg!

  3. Rodge 4 november, 2013 on 21:59 Svara

    Kommer F och M vara med på samma kalas för Elion ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna