VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Äntligen helg!

20131101-082513.jpg

Tavla med sanna ord. Därför är positivt tänkande så viktigt för mig. Det blir helt enkelt lite lättare då. Lättare att möta motgångar men även lättare att VERKLIGEN uppskatta det bra också. Ofta kan vi nog bli lite blinda och glömma av att vara tacksamma för allt det fina vi har. Man skapar sin egen lycka! Så är det faktiskt.

November (!), fredag och helg! Några timmars jobb men sen väntar bodypump innan fredagsmys med min M. Och så kommer Elion imorgon!!!!!! (Alla utropstecken i världen skulle inte vara tillräckligt) Oh vad jag längtar efter att få pussa honom och höra om hans vecka i värmen. Han har visst skaffat tjej också, Kaila från England! Tänk att det redan är November. Elions månad. Blir galet nostalgisk såhär dagarna innan hans födelsedag. Han är det absolut bästa som hänt mig och tack vare honom vill jag bli en bättre människa varje dag. Brukar säga till de jag dejtat att de ska vara glada att de träffat mig efter Elion för han gjorde mig till en bättre människa haha. Mindre envis och långsint till exempel. Och kanske duktigare på att visa känslor! Ja hjälp, han fyller alltså fyra på onsdag. Min lilla söta bebis som blivit stora coola killen!

Helgens planer är sedan sooovmorgon imorgon innan Elion kommer till oss, baka lite inför kalasen nästa helg, leka med Cintya & Co och middag hos Ms föräldrar. Känns alldeles lagom!


Kommentarer


  1. DeMarkey - LiveYourDreams! 1 november, 2013 on 09:30 Svara

    Nääää men jösses vad söt!!! Flickvän!!! Min dotter heter likadant men KEYLA som nästan uttalas som engelska KAYLA.

    Skönt att han kommer hem snart!!!
    Skönt med november! Födelsedag.. för mig alltså, jo men även för dig, E fyller ju år den 4e eller? Har för mig att det är någon dag innan mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna