VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEMÅT

larger

large

Nu ska jag och min övertänkande hjärna åka och hämta hem världens finaste son :). Det är konstigt att man kan sakna någon sådär, nästan även när man är tillsammans. Har två såna människor i mitt liv, som jag alltid saknar lite även om de finns i samma rum. BÄSTA som finns är kärlek och vänner. Lite får jag ont i magen när jag tänker på pengar ibland men då brukar jag snabbt tänka på vad som egentligen är det som spelar roll och det är då inte sånt som kostar pengar. Jag är hellre rik på just kärlek. Och kärlek föder kärlek. Även om pengar förstås hjälper till att göra saker och ting roligare. Får mig att tänka på det här inlägget haha!

PUSS&KRAM


Kommentarer


  1. Nana 22 oktober, 2013 on 16:48 Svara

    Så sant sen önskar jag att man kunde stänga av hjärnans tänkar del ibland. Men är man rik på kärlek så har man något av det allra viktigaste i livet!

  2. Lisa 22 oktober, 2013 on 18:02 Svara

    Åh det översta är ett av minafavorit uttryck. Love it. Jag har tre såna människor i mitt liv och det är viktigt att stanna upp och tänka på vad som är viktigast och det är ju sina kära. Barnen och ens man. Absolut, alla gånger! Jag är också mycket hellre rik på kärlek. Kram och ha nu en skön & trevlig kväll med dina loves.

  3. Josefine 22 oktober, 2013 on 20:19 Svara

    So true darling! Man kan verkligen inte köpa kärlek för pengar heller så du är R I K ! <3 PUSS

  4. Fru P 22 oktober, 2013 on 21:40 Svara

    Äntligen har jag hittat till din blogg, va fin den är och va härligt du verkar ha det!!

    Kramar Fru P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna