VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Oh happy day!

20131012-200111.jpg

Vilken dag! Perfekt på alla vis, inte minst med tanke på vädret. Vi har hängt med M ute vid hans stuga, grillat korv och lite sådär. Ja och innan dess fick Elion sitta på och tvätta mororcykel, oj oj villen lycka ;)… Sen åkte jag och lillE hem till våra tjejer för lördagsmys när M skulle iväg på trevligheter med vänner. Och vilket lördagsmys! Var lycklig innan jag åkte dit och nu är jag ännu lyckligare. Shit vad bra vi är, jag och Karro! Och vilken tur vi har :).

Nu somnade lillE precis och jag ska göra något så kul som att städa och tvätta. På riktigt känns det faktiskt kul för jag trivs då inte i ett skitigt hem men det är precis vad det är med tanke på att jag knappt varit hemma alls de senaste två veckorna ;)…


Kommentarer


  1. Agneta 12 oktober, 2013 on 22:07 Svara

    Hej! Låter som en härlig dag :). Jag har läst din blogg ett tag, men inte kommenterat tidigare tror jag. Jag är också separerad och har en son som är fyra. Nu har jag inte ännu träffat någon jag vill presentera för min son, men tänker ibland på hur det ska göras. Känns inte som att sonen är svårast, utan hans pappa. Hade du och F någon diskussion tillsammans innan E fick träffa M? Tänkte mest på om du ”förvarnade” F innan.

    • Evelina 12 oktober, 2013 on 22:41 Svara

      Så svårt det där och något som säkert är olika från alla fall. F visste om att det var seriöst med M innan men det var inget vi diskuterade eftersom det är mellan mig, M och E. Men det beror kanske mkt på att jag vet att F litar på att jag tar bra och framför allt genomtänkta beslut, precis som jag tänker om honom :). Kram!

  2. alexandra 13 oktober, 2013 on 08:10 Svara

    Verkar som de trivs ihop iaf=)

  3. Cissi 13 oktober, 2013 on 09:40 Svara

    Åh så mysigt stugan ligger 🙂 Vilka härliga bilder och vilken härlig helg!

    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna