VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Här och nu

Sådär ja. Ensam på kontoret idag men galet mycket att fixa med inför imorgon. Tidigt, tiiiidigt imorgon går tåget upp mot Kista, självklart kommer ni följa med :). Missa inte att gilla oss på Facebook också! Nu ska jag hämta den där lillE killen som får mig att le alla dagar. Saknar honom redan, kanske extra mycket för de här tankarna om julen. Leva i NUET var det ja haha, jag och F planerade även för NÄSTA jul och nyår innan. Galet ju men kanske ett måste för oss och vår situation. Blir många pussar på Elion idag hur som helst, känner inte alls för att åka iväg nu när han precis kommit hem men på lördag får vi ju mysa igen.

 

untitleded

Detta är väldigt sant. Det finns något vackert med nästan allt, men ibland måste man kanske stanna upp lite extra för att se det. Idag vill jag ge en stor bloggkram till Lisa som sprider glädje med fina ord alla dagar! Eller ja, alla ni som kommenterar och peppar MIG vill jag såklart också ge en stor kram till. Ni är fantastiska!!


Kommentarer


  1. Lisa 8 oktober, 2013 on 17:59 Svara

    Jag kan tänka mig att framförhållning behövs i denna situationen. Men nästa år är det ERAN. Och vet du vad? Det är bara olika datum, så försök att inte hänga upp dig på att du inte får ha din lilla kille just den 24e. *ett skepp kommer lastat meeeed lite färgglada nejlikor, pussar och kramar* Fåååååånga!

    • Evelina 9 oktober, 2013 on 07:39 Svara

      Tack tack tack för pepp!! Detta känns redan jobbigt men era ord hjälper massor ❤

  2. Alexandra 8 oktober, 2013 on 18:44 Svara

    Denna Lisa verkar så gullig i sina kommentarer=)

  3. Madde 8 oktober, 2013 on 18:56 Svara

    Hur kan du välja bort E till jul OCH nyår???!! Hjälp alltså hur kan ditt mammahjärta med. Jag skulle aldrig kunna kärleken är för stor

    • Evelina 9 oktober, 2013 on 07:31 Svara

      Du är ju på riktigt dum i huvudet om du tror att jag väljer bort Elion någon dag på året.

  4. Alexandra 8 oktober, 2013 on 19:23 Svara

    Madde: Du har inte varit med länge hör jag. Respektlös kommmentar som säger mer om dig själv än någon annan. Hur är det fatt egentligen Madde? Mår du bra? Är du lycklig? Känns som du inte har det så bra när du skriver så som du gör. Skäms på dig!

  5. Tessan 8 oktober, 2013 on 19:34 Svara

    Om ni fira jul den 20:e så vet inte elion de, han är för liten för att förstå men förstår dig hur du känner. Men de blir ju tyvärr så när man väljer att inte leva tillsammans, men som sagt nästa år är de din tur att ha han på jul. Ni gör de så himla bra, ni är verkligen förebilder på hur de ska vara när man separerar.
    Du får vara med pojkvännen, du skriver pojkvän ni är alltså ett seriöst par nu då? Glad jag blir för din skull.
    Kram fina du och lycka till nu med jobbet

    • Evelina 9 oktober, 2013 on 07:35 Svara

      Längtar redan till nästa jul haha! Men ja, ni har rätt att minijulafton är bra det med 🙂

      Yes, vi är pojkvän och flickvän 🙂

      Kram!

  6. Anna-Karin 8 oktober, 2013 on 19:40 Svara

    Jag förstår känslan och sorgen du känner över att inte få spendera julafton med Elion i år. Jag skulle vara helt förkrossad om det hade varit mig det gällde, men å andra sidan så har du ett tag nu på dig att vänja dig vid tanken och det finns andra dagar att fira på! Julen är full med mysiga dagar och det finns väl egentligen inget som säger att det MÅSTE firas just den 24:e? Det går väl precis lika bra den 20, 31 eller varför inte på Lucia? Julen handlar ju om kärlek och jag tycker att du visar på det här och nu. Din kärlek till Elion är så stark och även om det är smärtsamt för dig just nu så vet jag med mig att han kommer få en underbar jul och vet du vad, nästa år, då är det ni som firar den dagen ihop. 🙂

    Hoppas resan upp i morgon går bra!
    Kram

  7. Anna 8 oktober, 2013 on 19:51 Svara

    Ni kan inte försöka att vara alla? Iaf vid julen? Eftersom ni har en sådan bra relation så kanske man kan lösa det så? Klart ingen vill vara utan sina barn vid sådana tillfällen.

  8. maria 8 oktober, 2013 on 20:00 Svara

    Jag förstår att det känns i hjärtat, men man kan ju också se det som en liten bonus att man kan fira två jular 😉 Jag och sambon brukar ha ”vår egen” julafton en helg före eller efter jul, och så delar vi på oss och firar på varsitt håll med våra respektive familjer för just runt 24-26:e. Julmat och klappöppning gånger två liksom!
    Lycka till på mässan! 🙂

  9. Mikaela 8 oktober, 2013 on 20:52 Svara

    Det finns INGEN förälder som väljer bort sitt barn till jul OCH nyår!!Vill bara förtydliga det!Den som missar halva tiden med sitt barn vet vad jag pratar om <3

  10. Mrs Moet 9 oktober, 2013 on 08:53 Svara

    Hej

    Jag förstår din sorg över julen men som andra sagt, ni kan fira vilken dag som helst så blir Elion nöjd.

    Kram Åsa

    Madde, en fråga bara. Hur tänker du runt detta att om Evelina hade haft Elion i år, så hade det då istället varit F som ”valt bort” sitt barn? Enligt dina tankar alltså.
    INGEN väljer bort sina barn, men är man två föräldrar så innebär det att man måste dela på tiden.
    Att behöva dela tiden med sitt barn gör ONT, så det är inget man måste trycka upp i trynet på någon.

  11. Agneta 9 oktober, 2013 on 17:11 Svara

    Vet du… Jag är säker å hoppas på att ni alla får en fantastisk jul! Oavsett var å med vem du är så är du bästa mamman för din fina gosse! Nu ser ert liv ut så här å ni är världsbäst på att göra det bästa utifrån er situation. Som sagt, Elion kommer få en bra jul å jag önskar dig oxå den bästa! Du får helt enkelt VÄLJA att ge dig en bra jul trots avståndet till gossen. Han vill såklart att hans fina mamma oxå har en bra jul!
    All pepp till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna