VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej Måndag

large

Jag ska definitivt bli bättre på att lägga mig tidigt för är jag utvilad är jag ännu mer happy ;).. Igår la jag mig i sängen i bra tid och gjorde sen något jag inte minns när jag gjorde senast – sov heela natten utan att vakna en enda gång. Har ju alldeles för lätt att vakna men nu kanske jag är i mer harmoni också? Sååå skönt!!

Godmorgon till er! Hoppas att ni också har sovit gott och vaknar utvilade! Älska nyastartskänslan som infinner sig varje måndag! För mig i alla fall haha… Idag är det nystart med ett hälsosammare liv igen, har blivit lite fel mat på sistone. Jag följer aldrig dieter eller sådär men jag vet att jag mår bättre av att äta på ett visst sätt så då ska jag göra det helt enkelt :). Dessutom mår jag fortfarande lite dåligt efter lördagens middag (satt uppe mitt i natten och mådde sjukt illa) så känns väldigt passande med en fräsch start på veckan!

Vi har förresten inte ”hunnit” kolla dator, internet och så i helgen och därför har inga frågor heller besvarats men M har sagt att han ska göra det så stay tuned… Men nu kickar vi igång den här dagen med jobb och förskola! Vi har i och för sig redan kickat igång dagen med dans till Aviciis Hey Brother, Elions favoritlåt ;)…

PUSS


Kommentarer


  1. Susanne 7 oktober, 2013 on 09:22 Svara

    Jag håller med dig om måndagar, nystart 🙂 Hoppas du får en riktigt bra och rolig vecka nu! Kram

  2. Lisa 7 oktober, 2013 on 10:35 Svara

    Hej sweetpea! My God vad det är kul att läsa hur lycklig & glad du är *pekar på inlägget nedan* 🙂 Det är underbart den känslan, att vara kär visst?! Ihhhhh! Måndagar gillar jag också, nystart all over och veckan blir minst lika bra som den förgående. Hoppas du får det toppen på jobbet och på hemmaplan sen. Det låter som att ni har haft en riktigt bra helg, och det glädjer mig; DU förtjänar det verkligen. Pyss!

  3. DeMarkey - LiveYourDreams! 7 oktober, 2013 on 14:42 Svara

    Himla härligt med måndagskänsla!

  4. DeMarkey - LiveYourDreams! 14 oktober, 2013 on 09:49 Svara

    Förreten.. har jag missat frågorna eller har han bara inte hunnit.. blir förvirrad ibland över att jag kan missa vissa inlägg pga mycket jobb.. Hoppas jag inte missat dom i alla fall.

    Kram på er!

    • Evelina 14 oktober, 2013 on 12:28 Svara

      Just det!! Svaren kommer inom kort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna