VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

uttråkad.nu

Hej och hallå! Vi har haft en dag i farten men nu är jag uttråkad. Kvällarna med lillE blir lätt lite trista om man inte har sällskap. Ibland är det skönt att vara helt själv förstås, men jag föredrar sällskap för det mesta ;).

 

bild


Bästa sällskapet har vi haft hela eftermiddagen! Vi mötte upp Karro & Elin på ett ”riktigt” lekland (inte det på köpcentret haha) och även Nadja joinade. Superdupermys att sitta och skvallra ikapp medan barnen lekte. Jag hann också med en runda bland rutschkanor och bollhav, som jag skrattade haha… Barnen tröttnade aldrig utan vi fick bryta efter fyra timmar när klockan var 17 och det var dags för middag. Jag och Karro bestämde oss för att göra det till en tradition att åka dit typ en gång i månaden, så mysigt och kul var det haha. Speciellt nu när hösten och kylan är på väg tycker ju jag ;).

Hämtade ut den fiinaste jackan innan! Ska såklart visa den för er men nu har jag viktiga saker som nagellacksmålning eller nåt sånt för mig haha. Hoppas att ni har bästa kvällen! Puss & Kram ♥


Kommentarer


  1. marie 14 september, 2013 on 22:49 Svara

    Låter ändå som en helt ok dag i mina öron 😉
    Själv kan jag inte låta bli att referera till hur du hade det för ett år sedan…ungefär där är jag nu. Jag är livrädd att ta steget till separation. Jag är totalt slut i hela själen för detta har, såklart, vuxit fram under en längre tid men jag kommer liksom aldrig till skott pga diverse anledningar. Inte alls min mening att överösa detta på dig men jag vet inte riktigt var jag ska vända mig -relativt nyinflyttad i sambons hemstad, mellan två jobb, gång på gång flyttat ifrån vänner och allmänt rotlös.
    Däremot är jag sjukt peppad och inspirerad av dig. Du ger mig energi och hopp att det kommer att bli bra, att saker och ting kommer att lösa sig, tids nog.
    Tack <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna