VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Efterlängtad

bild

Nu åker jag och den här granna vagnen och hämtar den rosaälskande pojken på förskolan. Han kommer bli såå glad! Och jag är glad att det faktiskt blev en rosa som jag lovat honom, de är redan slutsålda här hos oss. Galet, de kom ju igår liksom men var uppbokade redan då. Stopp på vägen för att hämta paket osså innan vi åker hem för middag och bad. Kanske en liten premiärtur med vagnen däremellan!? 😉 Tiden går så snabbt tills det är läggdags för Lilleman så man hinner ju inte mycket mer än så och det är väl ungefär där jag önskar att det fanns fler timmar att leva på. Mellan dagishämtning och nattning. Och på natten haha.

BUSY day idag and I love it!


Kommentarer


  1. Vid mitt köksbord 10 september, 2013 on 18:19 Svara

    Åh, ser lovande ut! Kan tänka mig att han blev väldigt nöjd med den där 😉

  2. Johanna 10 september, 2013 on 21:19 Svara

    Men hur gammal är Elion nu för tiden? Fortfarande vagn? (Jag vet att ni bor i backarnas stad och går mkt… men ändå)?

  3. Fanny 10 september, 2013 on 22:24 Svara

    Åååååhh, vagnen ser riktigt snygg ut! Den hade min pojke också tyckt mycket om 🙂 Hoppas du visar den ur fler vinklar och en bild på hela vagnen.

    Kram och godnatt!

  4. Linnea 11 september, 2013 on 00:15 Svara

    Hur länge ska den pojken sitta i vagn dax att ta sig tid att gå med honom snart istället oberoende om man jobbar med vagnar eller?

  5. janina 11 september, 2013 on 10:36 Svara

    Hur lång är Elion? Vincent är 111cm och vi har en emmaljunga scooter, och han får verkligen inte plats längre. Är nya vagnen längre i ryggen än scootern?
    Kram

    • Evelina 11 september, 2013 on 12:01 Svara

      Crescent compact och 360 är längre i ryggen än emmaljungas så den är enda alternativet för Elion som också är lång kille! (107 cm sist jag kollade)
      Kram!

  6. janina 11 september, 2013 on 12:22 Svara

    Ok, tack för svar! Det blir att åka och prova den idag då:)

  7. Karolina 11 september, 2013 on 20:27 Svara

    Min äldste son är precis lika gammal som Elion och jag har sulky, ståbräda och dubbelvagn till honom (och lillebror). Anledningen är just att kunna gå längre promenader, gärna i kuperad terräng. Min son älskar att klättra i berg och cykla men är inte särskilt förtjust i att gå längre sträckor på asfalt. Varför skulle det vara konstigt att han åker vagn? Kram Karolina

  8. Sanne 12 september, 2013 on 00:05 Svara

    LINNEA: Hur länge ska den pojken sitta i vagn? HUR lång tid ska det ta för såna som du att sluta kommentera så dumma saker???? Fundera på den DU

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna