VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Yeay!

20130906-141438.jpg

Helgen är här!! Är väldigt peppad inför både ikväll och imorgon…. Nu närmast tänkte jag hoppa av i stan och kolla efter någon rolig topp eller liknande som jag kan inviga i dagarna. Hoppas att ni också har roliga planer framför er!

Insåg för övrigt alldeles nyss att i princip alla som jag lärt känna på sistone har någon form av koppling till varandra. Inte alla till alla men ja… Liten stad eller ödet som vill säga nåt? Ska jag hitta en gemensam nämnare? En röd tråd? Haha jag är ju en sån som ju tror att allt sker av orsak… 😉

HAPPY HELG ❤


Kommentarer


  1. Lisa 6 september, 2013 on 16:42 Svara

    Jag är precis likadan. Allt sker av en orsak, så är det. Punkt slut. Ha nu en alldeles förträfflig helg sweetpea! Och njut varenda liten minut av goda vänner och festligheter. KRAM!

  2. Anso 7 september, 2013 on 13:23 Svara

    Jag är också övertygad om att allt sker av en anledning…om man bara låter sig svepas med och följa sin magkänsla. Och om man är öppen för signalerna man får. Tyvärr ser man dem inte som en röd tråd förrän efteråt. Men när man sett den gång på gång…så tror man på det sen! Men samtidigt ÄR stan liten…och alla känner alla. På gott och ont. Hoppas att du hittar nåt snyggt. Finns ju så mycket nytt och snyggt nu, så jag blir alldeles shoppingtokig :)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna