VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Well hello there Friday

20130906-082646.jpg
Vacker kväll, vacker vy, vacker vän!! Glömde visst blogga igår kväll, var tröttis i soffan! 🙂

 

bild

Im in love with my by Marlene Birger sjal som varit på vift i ungefär ett halvår! Först hos syster sen i påskas och sen hos pappa. Ja HAN har ju inte lånat den (vad jag vet hehe) men syster lämnade den där för att han bor närmre). Favoritsjalen av alla sjalar. Funkar ju till ungefär allt och så är den stor och gosig.

Wiiee vilken kul helg som är framför! Ikväll blir det ett litet äventyr och imorgon likaså i form av party. Och på dan ska jag och Elion hejja på pappa Fredrik som ska tävla i nåt terränglopp… Men det blir kanske inte alls tjejfest hos mig som tanken var först. Fick en inbjudan till en annan fest som lockar… Tjejfest möter killfest haha. Vi får se! Oavsett så bara älskar jag att jag har börjat lära känna folk lite överallt här i stan nu. Det är verkligen skillnad att bo på ett ställe där man vet att man vill stanna. Här VILL jag lära känna massa folk, bo in mig ordentligt. Jag som vet att jag lätt fäster mig vid människor har svårt för det annars eftersom jag även hatar att behöva skiljas åt. Inte för att man måste det om man flyttar ifrån varandra, men det är ju liksom inte samma sak att bo i samma stad och att inte göra det. Avstånd är för det mesta ingen fördel direkt!

KRAM!


Kommentarer


  1. Elin 6 september, 2013 on 10:15 Svara

    Känner igen det där med att inte känna sig riktigt hemma på något ställe. Jag har, som du, äntligen hittat staden jag trivs och vill bo i. 🙂

  2. Nana 6 september, 2013 on 10:35 Svara

    Också skönt att finna nya vänner i vuxenålder för ibland är det svårt. Men så viktigt!

  3. Nadja 6 september, 2013 on 13:25 Svara

    Längtar efter den dör känslan av att känna att man äntligen är hemma! Men nu i helgen ska vi ha roligt iallafall! Ses imorgon fina!

  4. Nadja 6 september, 2013 on 13:26 Svara

    Den DÄR känslan ska det ju stå såklart 😛

    • Evelina 6 september, 2013 on 14:10 Svara

      Det ska vi verkligen!!! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna