VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

T(rött)orsdag

20130905-081436.jpg

Godmorgon från bussen! Känner mig full av bra energi efter en natt med Elion. För det blev verkligen en natt med honom, redan klockan 23 smög han in och frågade om han fick sova hos mig. Jag sover helt klart bättre själv men det går självklart inte säga nej när det är enda natten på hela veckan som han finns nära :).

Nu kör vi torsdag! Snart helg, en rolig sådan. Tjejkväll hos mig och utgång på lördag till exempel. Förhoppningsvis med en ny vän som jag bjöd med igår. Så så mys ska det bli!

Ha en finfin dag sötnosar! Puss&kram E


Kommentarer


  1. s 5 september, 2013 on 09:29 Svara

    Tråkigt att du inte svarar på kommentarer längre. Förstår inte varför vi ska kommentera varenda inlägg när du inte ens tar dig tid att svara, det är typ 10 pers som undrar över mr butterfly som du Själv valt att skriva om och sen svarar du inte vad som hänt, respektlöst. Nej du, jag kommer inte längre att kommentera dina inlägg och jag hoppas att andra också slutar göra de.

    • Evelina 5 september, 2013 on 09:48 Svara

      Jag vill helt enkelt inte kommentera det. Jag vill heller inte kommentera vilken nätdejtingsida/sidor jag har testat. Av rätt så förståeliga skäl va? Det är en sak med kommentarer med ett vettigt syfte, kommentarer som känns som snokande gillar jag inte. Gör nån det? Skulle du själv göra det?

      • DeMarkey - LiveYourDreams! 5 september, 2013 on 11:07 Svara

        Åh nej, du tycker säkert JAG är snokande för jag älskar att fråga och veta, men av min natur, jag är sån, nyfiken i allt i livet och alla. Förlåt, inte min mening Eve.
        Hoppas du förstår det, jag har läst din blogg och ditt liv ganska länge och hoppas du sett att jag inte vill illa eller nått. Frågor som är för PÅ kan ofta ha med att jag sitter i liknande båt och söker svar, lösningar och råd.. sorry. =/

        Trevlig dag

        • Evelina 5 september, 2013 on 11:27 Svara

          Nej nej, man får fråga men att kräva svar på något jag inte vill svara på är inte ok!
          Du behöver absolut inte ta åt dig och jag förstår att ni är nyfikna. Jag vill bara inte prata om det här inne helt enkelt 🙂
          Kram

  2. Elin 5 september, 2013 on 10:06 Svara

    Tjejkväll och utgång låter som ett alldeles för bra lördagsnöje för att inte bli avundssjuk på 😉

  3. s 5 september, 2013 on 10:16 Svara

    Du känns de lite onödigt att du väljer att skriva inlägg om saker och sedan inte svara på kommentarer som handlar om de ämnet.

    • Evelina 5 september, 2013 on 10:29 Svara

      Ja alltså… Det är ju mitt val och jag tänker inte ändra på det för att du tycker på ett annat sätt. Följer såklart det som känns rätt för mig. Blir glad om ni kan respektera det, vilket de flesta gör som tur är. Gör du inte det har jag faktiskt det bättre utan dig här inne så du gör också dom du vill men som sagt… Finns ju inga lagar om vad jag måste skriva och inte precis 😉

      • Helena 5 september, 2013 on 12:52 Svara

        Jag tror inte att folk menar att snoka när de frågar vad som hänt med Mr Butterfly. Om du aldrig berättat om honom så hade ju folk heller inte undrat. Visst, man skriver om vad man vill men man kanske ska tänka sig för VAD man vill dela med sig till andra. För säger man A så är det ju konstigt om B försvinner. Då är det bättre att inte skriva något alls. Bara om opersonliga saker såsom vädret och dylikt. Och med detta menar jag absolut inget illa.

        • Evelina 5 september, 2013 on 13:14 Svara

          Nej och såna frågor är helt ok som sagt, jag förstår att ni undrar! Men jag VILL inte skriva om det.. Sen beror det ju såklart på vem som frågar vad, vissa tycker jag man har en känsla av att dom helt enkelt vill snoka… Men som sagt, ni får fråga och undra! Men kräv inga svar och respektera gärna att jag är en människa med känslor. Det är allt 🙂

  4. s 5 september, 2013 on 10:58 Svara

    Haha.. åh hej fjortis! Nåja, så mkt energi ska jag absolut inte lägga på din perfeeeekta blogg!

  5. Agneta 5 september, 2013 on 10:59 Svara

    Min gosse kommer till mig iaf 9 av 10 nätter. Visst sover jag sämre men skulle aldrig nånsin neka el ens diskutera det m honom. Tror att barn som kommer ”behöver” det.
    Ha en fin dag fina! Kärlek till er!

  6. E 5 september, 2013 on 13:33 Svara

    Det är hennes blogg och hon har ingen jävla skyldighet till er. Hon skriver vad hon vill när hon vill. Passar det inte så dra, ni är tydligen så jävla nyfikna för att ni har ett så jävla ointressant liv själva. Hennes blogg, hennes regler. Punkt! Som sagt passar det inte så dra. Tvivlar på att ni skulle skylta med allt som pågår i ert liv. ”Fjortis” kommentaren bevisar ju bara vilken osäker snorunge som kommenterar och att ens försöka dissa en blogg du tydligen följer stenhårt bara för att du inte får din vilja igenom? Typisk avundsjuka.

  7. Jonna 5 september, 2013 on 13:46 Svara

    Jag älskar din blogg, blir väldigt glad av den. Det är lite som att se en feelgood-film på tv! Men jag tycker också det är tråkigt att du så ofta säger a men inte b, att du mår dåligt och det skrivs inget om din pojkvän längre…det är inte konstigt att folk undrar. Jag förstår inte riktigt varför man skriver saker som folk ändå inte kan kommentera, eller ge råd, peppa och finnas där. Varför inte prata med en kompis istället, eller skriva i sin dagbok… nej men du kanske förstår vad jag menar! Jag är verkligen inte en elak person så jag hoppas inte att du tar den här kommentaren fel, det är helt enkelt bara tråkigt när alla inlägg är skriva i gåtor. 🙂

  8. s 5 september, 2013 on 14:49 Svara

    Haha.. och du E verkar ju ha ett bra ordförråd 😉 tagga ner lite och skaffa ett liv så du får nån sorts glädje…. Bajs på dig! Oj, neeej var jag omogen snorunge nu? TRIST!

    • Evelina 5 september, 2013 on 16:39 Svara

      Men du… Bete dig lite mer kanske? Vad är det för fel med att bara vara trevlig och ha förståelse för andra människor. Att man tycker och tänker olika?

  9. Lisa 5 september, 2013 on 16:06 Svara

    DIN blogg, DINA regler! Förstår att man inte orkar skriva ut allt med tanke på alla omogna kommentarer. Gillar man det inte så är det ju ingen som tvingar en att läsa 😉 tror också att du kommer bli mer ”öppen” när alla bittra människor som gillar att snoka i andras liv försvinner härifrån 😀 kram dig! Hoppas du får en mysig torsdagskväll

  10. Martina 5 september, 2013 on 19:10 Svara

    Det är väl klart att man undrar vad som hänt. Men så länge du är glad och lycklig tycker jag inte det spelar någon roll vad som hänt med Mr B. Man måste ibland få säga a men inte b för att visa att man inte är på topp. var ju som med Fredrik, Du mådde dåligt sa a men b kom långt senare och det är väl klart att det måste lägga sig och man måste själv känna sig redo för att berätta.
    Du S borde kanske visa lite mer medkänsla för Evelina, det är hennes blogg och är hon just nu bara redo att säga a kanske det är bättre och acceptera och peppa och sen kanske b kommer. Ju mer ni håller på desto mindre kommer ju Evelina skriva om sitt liv. Det är så tragiskt att läsa på så många kommentarer på flera bloggar där folk verkligen kräver att få svar på väldigt privata frågor. De som skriver blogg har inga som helst skyldigheter att berätta ALLT om sitt liv!

  11. Alexandra 5 september, 2013 on 22:11 Svara

    tycker att alla kan sluta fråga om MR B nu för även om E inte skriver det direkt, så förstår man ju att det inte är något längre. Räcker väl att veta det, tro det. Vi behöver inget svar på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna