VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Go your own way

003

Nya verktyg till håret har flyttat in! Platt- och locktång samt hårfön från Babyliss. Har inte hunnit testa tillräckligt mycket för att göra ett utlåtande men jag gissar ju redan nu att de båda är bättre än min gamla 99-kronors hårfön från Claes Olsson respektive plattången som köptes för typ 10 år sen. Och vet ni vad det bästa är? Dessa två (ja inte mina dårå) kommer vara priser i tävlingar här på bloggen under hösten.

 

012

Kör lite relaxed outfit på jobb idag, det är ju fredag! Tishan köpte jag faktiskt i Ullared nu i somras, jeansen är Cheap Monday. Annars då? Verkligheten kom ifatt mig lite imorse så inte ens Happylistan gjorde vad den skulle. Fast damn vad den har peppat mig bra hela veckan! På riktigt, vad skulle man göra utan musik? Dagens bästa blir helt klart sushi med tjejerna senare idag och några glas vin på stan. Välbehövligt.

Dagens låt är denna (Go your own way) som också finns med på Happylistan 🙂 Vad roligt att ni är så många som vill följa den! Min tanke är ju att den ska ge glada tankar till er också!

 


Kommentarer


  1. Nana 23 augusti, 2013 on 12:56 Svara

    Åh hoppas du får en fin fredag och njut av trevlig kväll med tjejerna 🙂

  2. Veronica H 23 augusti, 2013 on 15:32 Svara

    KUL att du fastnat för en låt jag tipsat om 😀 den är inspirationen till håkan hellströms låt med samma namn på hans senaste skiva. Mvh hon som uppenbarligen inte har något liv ;D haha! Kram! Ha en fin helg!

  3. Veronica H 23 augusti, 2013 on 15:38 Svara

    Vad KUL att du fastnat för just mitt låttips! Då blir jag lite mallig, haha! 😉 Finns en bra cover också som du hittar här: http://open.spotify.com/track/3mxxAmuF5mRj3y6hoOaWnE

    Och låten av Fleetwood Mac har inspirerat håkan till låten med samma namn på senaste skivan 🙂

    Mvh nörden

    Kram! Ha en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna