VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dags att ta mig i skjortkragen!

IMG_9704

IMG_9733

Jag idag! Ny skjorta från Tommy Hilfiger som jag fyndade på Nelly i somras. Nu känns det som att chinosen får läggas undan till våren och skjortorna plockas fram istället? Jag gillar att vara lite dressad på jobbet! Kommer nog aldrig sluta vara glad över att slippa ”arbetskläder”, som jag hade som personlig assistent (vanliga kläder men man vill ju inte direkt ha sina favoritplagg) och butiksanställd (också vanliga kläder men kläder från butiken vilket också kändes som arbetskläder).

Nu finns det en finfin kampanj på Campadre nu med just Tommy Hilfiger… Väldigt mycket fint till män framför allt!

largde

Kloka ord om att ta vara på tiden, tiden som är här och nu och aldrig kommer igen. Så där är det nog alltför ofta. Att man bara är. Nöjer sig. Vill aldrig hamna där! Just att jag är en känslomänniska håller nog mig borta rätt så bra från det som tur är, att bara vara… Om man ska se det positivt, för det är ta mig tusan rätt jobbigt att känna mycket ibland också. Fast hellre det än tvärtom tror jag nog. Det är dags att jag tar mig i kragen och kliver ur min lilla bubbla och kanske då börjar med att diska upp disken som har stått sen i måndags. Låter kanske inte mycket för världen, men jag är en sån som plockar undan direkt annars haha… Dags för nya tag! 🙂 Happylisten har peppat upp mitt humör rejält idag! Gillar ni den också?


Kommentarer


  1. Ulrika 21 augusti, 2013 on 17:50 Svara

    Ja det är nog snart dags att lägga undan chinosen, men jag älskar dessa så jag kommer nog använda dom lite till om värmen håller i sig. Snygg outfit som vanligt, jättefint. Ha en toppen kväll och det är nog lika bra att du tar hand om disken så slipper du se den.

  2. Emelie 21 augusti, 2013 on 19:37 Svara

    Riktigt snygg! 🙂

  3. Nana 21 augusti, 2013 on 19:41 Svara

    Åh ja den var kanon! Här får jag nog kämpa på med chinosen ett tag till, jag älskar dem lite för mycket. 😉 och för då känns det ännu lite sommar. Så slipper det kännas om en evighet eller två. Lycka till med diskandet, som med det mesta så känns det lite bättre när det är avklarat.

  4. Jonna 22 augusti, 2013 on 00:50 Svara

    Jag brukar använda chinos på hösten och vintern också, till korta boots är det jättesnyggt och strumpbyxor under gör att man inte fryser. 🙂 Dock mörkare än beiga, det kanske är lite mer för sommaren!

  5. Lite tråkigt såklart om du inte gillade mitt förslag till playlisten men det verkar ju finnas en hel del bra låtar där så ska ta och lyssna igenom den nu på jobbet =D

    Angående kläder… jag är så tråkig att jag redan längtar till hösten och massa mysiga varma koftor och sånt…

    • Evelina 22 augusti, 2013 on 08:06 Svara

      Men åh sorry!! Har lagt till Shine nu ☺
      Kram!

  6. JUNITJEJ 23 augusti, 2013 on 21:29 Svara

    Vilken fin skjorta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna