VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I fas

Fredagsbild

Tjohoo vilken bra första vecka tillbaka efter semestern (även om jag är såå trött i huvudet haha)! Jag är i fas i arbetsuppgifterna, love is in the air, livet är fantastiskt och på söndag får jag äntligen träffa lillE igen. Men först väntar lite helg, ikväll blir det faktiskt bio igen… Jag och G ska se ”Känn ingen sorg”. Nån som sett?

Väl tillbaka på jobbet igen känner jag för övrigt för att uppdatera min garderob vad gäller ”arbetskläder”. Skulle vilja ha en marinblå kavaj! Gärna med något snyggt innerfoder som syns om man viker upp ärmarna lite sådär avslappnat… Marinblått har alltid varit lite av svart för mig då jag inte riktigt trivs i svart. Eller, jag trivs bättre i det ju ljusare jag är i håret så nu när jag är ljusbrun funkar det rätt ok. Får kika när tillfälle ges för jag känner absolut inte för att gå i affärer just nu dock men Lindex brukar leverera vad gäller prisvärda buisnesskläder tycker jag!

Känner för övrigt en saknad efter min almanacka! Först nu jag ens hunnit tänka på att den finns haha.. På en hylla någonstans i lägenheten…. Nu är det verkligen vardag igen and I like it!

Kärlek & Kramar


Kommentarer


  1. therese 9 augusti, 2013 on 16:01 Svara

    Vill bara önska dig en underbar helg med massa kärlek både till liten och stor.. Härhemma blir det mest focus på 10 dagar gamla sonen, är i bebisbubblam och njuuuter.. Ta hand om dig och dina nära.. Kram Therese

  2. Emelie 9 augusti, 2013 on 20:01 Svara

    Kolla på Zalando.se. De hade några riktigt snygga kavajer! Vill så gärna köpa snygga work-outfits men jag är mammaledig så då känns det lite fel att gå runt i kostymbyxor och sånt ;P

  3. DeMarkey - LiveYourDreams! 9 augusti, 2013 on 20:09 Svara

    Åh vad härligt att läsa att inte bara jag har almanacka!! Det är så många som tycker att jag är helt ute och borde använda iphonens almanacka som alla moderna människor. Men det gör jag ju, bara det att mina sysslor är uppdelade och vissa saker går inte att skriva i iphonen och så vidare. . Kul att du också använder dig av en. =)

    Kram och trevlig helg

  4. Ida 9 augusti, 2013 on 21:28 Svara

    Känn ingen sorg är absolut årets bästa svenska film! Så fin och känslosam. 🙂
    Hoppas ni också gillade den.

  5. Alexandra 9 augusti, 2013 on 21:36 Svara

    använder också en vanlig almanacka! hur kan man inte?=) bra att du skrev om detta för måste köpa en inför måndagen då jobbet börjar igen för min del.

  6. Du kan säkert hitta nåt i Lindex Holly & White-serie =)

  7. Karin 9 augusti, 2013 on 23:32 Svara

    Såg den filmen igår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna