VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sedan sist

I’m back! Vilket betyder att jag överlevde haha… De senaste dagarna har varit otroligt jobbiga! Jag har nog faktiskt inte upplevt sån fysisk smärta (om man bortser från förlossningsvärkar) och det är först idag som jag känner att hey, jag kan leva utan värktabletter (än så länge, ska kanske inte vara för kaxig ännu..)! Jag kommer inte skriva mer ingående vad det handlar om eftersom det är för privat och ni behöver ju faktiskt inte veta sånt, men nu kanske ni förstår varför jag varit lite ”borta”. Har inte bara varit borta här inne utan även i mig själv. Varit alldeles tom mellan varven, ingen aptit osv… Men det senaste dygnet har jag sovit mer än den senaste veckan totalt skulle jag tro och idag är jag redo att ta nya tag igen!

 IMG_8103Igår hände inget speciellt egentligen. Fokus var på att vila och inte göra något särskilt så mission completed haha. Lite bilåkande, ny bank äntligen, sjukhusbesök och kvällen avslutades finfint med picknick vid sjön några kilometer från oss. Och sen film och ännu mer sömn. Lovely!

 

IMG_6801

I morse följde jag med den här killen som jag älskar sååååå till tågstationen i grannstaden för att de skulle slippa ett extra tåg och för att vinka hejdå. Nu ser jag inte honom på drygt två veckor (men han har LOVAT att ringa mig!!), om det inte blir en snabbkram i skåne om några dagar… Ni som hängt med länge, sen Elion var liten bebis… Kommer ni ihåg när han var med om ”kattolyckan”? Här ser ni ärret över läppen som är kvar efter det…

IMG_6762

IMG_6787

IMG_6769

IMG_6816

Hemma i stan igen (när man kör inåt och ser Vättern tänker jag varje gång att jag är så glad över att detta är mitt hem. Det är så fint! Och känns verkligen hemma på riktigt!) rensade jag ur bilen på skräp (är väldigt oskyldig till alla kaffemuggar men kanske kan erkänna att solglasögonen från Dyrberg & Kern som köptes på flygplatsen förra (?) sommaren och nu låg under ett säte är mina. Kanske liiite annat också hehe…), handlade och körde hem för en väldigt sen frukost eller kanske rentav en väldigt enkel lunch. Vaniljyoghurt med musli (kakao, kokos och jordgubb tror jag? Pauluns?) och hallon och blåbär. Har som sagt inte varit duktig på att äta de senaste dagarna så jag äter det jag är sugen på :).

Resten av dagen ska jag använda till att njuta av att ha semester och göra ingenting. Mer än att ta en promenad (icke träningsredo direkt tyvärr) och städa upp lite hemma. Åker söderut imorgon efter lunch tänkte jag!


Kommentarer


  1. Ida 24 juli, 2013 on 14:35 Svara

    Hoppas du mår bättre snart! Vart kommer din kofta ifrån? Så fin! Kram

    • Evelina 24 juli, 2013 on 19:07 Svara

      Den är från lindex, finns på rea nu och även i grönt! Kramis

  2. Milla 24 juli, 2013 on 15:15 Svara

    Härligt att det går framåt.

  3. Emma Mamma till Eddie och Wilton 24 juli, 2013 on 15:41 Svara

    Är det en leopard plånbok var har du köpt den ?!

    • Evelina 24 juli, 2013 on 19:07 Svara

      Den är köpt på accessoara!

  4. Anna 24 juli, 2013 on 16:05 Svara

    Hoppas du mår bättre snart igen 🙂

  5. Johanna H 24 juli, 2013 on 17:10 Svara

    Usch vad tråkigt att du mått dåligt, hoppas du blir bättre snart! Kram

  6. Mikaela 24 juli, 2013 on 17:37 Svara

    Tror jag vet vad du gått igenom.Hoppas att du snart mår bättre!

  7. Cissi 24 juli, 2013 on 18:14 Svara

    Åh så skönt och höra att du mår bättre nu. Även fast man inte känner dig blir man lixom orolig när du inte bloggar,haha! så konstigt jue!!

    Kramar finis!

    • Evelina 24 juli, 2013 on 19:06 Svara

      Sötis, tack! Kram

  8. Ulrika 24 juli, 2013 on 19:04 Svara

    Härligt att du mår bättre ! Jag har en fråga, jag har försökt att få tag i beige likadana byxor som du har på denna bild, jag har sett att du har haft dessa i beige tidigare för länge sen. Du kanske inte använder dom och vill sälja dom ? Maila mig i så fall ! Ha en fortsatt fin dag !

    • Evelina 24 juli, 2013 on 19:06 Svara

      Jag slängde faktiskt de beiga för bara ett lite tag sen, de var trasiga… Fanns på Gina förra året! Kram

  9. DeMarkey - LiveYourDreams! 24 juli, 2013 on 20:40 Svara

    Åh hoppas det är bra med dig gumman!! Hoppas verkligen att det går över, förstår absolut att du inte vill skriva mer om det men sök hjälp om det är lite allvarligt ändå! Jag hade hemska smärtor i magen, spydde och allt.. efter 6-8 månader på det sättet till och från så visade sig att det va gallan, stenar i gallan och inte lite heller. Så jag fick operera bort den (stenarna och gallblåsan). Mycket bättre nu. =)

    Kram på dig och ta hand om dig!!!

  10. Emma 24 juli, 2013 on 20:55 Svara

    Men oj nu skräms du.. Jag är ju dessutom lite hypokondrisk av mig. Hoppas att det inte är något allvarligt!!!
    Kram

  11. Karine 25 juli, 2013 on 00:38 Svara

    Hej! Det är första gången som jag skriver här, fast jag följt bloggen en lång tid nu. Började läsa bloggen när det handlade om bröllopsplanerna, tror jag det var.

    Har en fråga bara. Jag har nämligen problem med att hitta kläder med fickor, då jag är alltför beroende av sådana på grund av mitt jobb. Därför vill jag fråga dig om var din fina klänning, med fickor, kommer från.

    Med vänliga hälsningar //Karine 🙂

  12. JUNITJEJ 25 juli, 2013 on 21:25 Svara

    Vilken söt son du har!

    • Evelina 28 juli, 2013 on 10:59 Svara

      🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna