VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lugna gatan

20130722-211137.jpg

Idag har jag vilat, vilat och vilat. Har nog inte varit så här still sen… I don’t know! Vilar nu också, framför tv:n och meningslösa program ;). F lånade Elion några timmar och de har badat hela dagen lång innan jag fick tillbaka honom en stund innan middag. Vi hängde ute en stund men sen vill han gå in för mat och badkarsbad! Hahah han är SÅ ROLIG!! Han gjorde en grej som chockade mig totalt men som jag skrattade… Det är inte helt rumsrent så jag kan nog tyvärr inte skriva vad det är, eller visa filmen när jag fick honom att göra det igen. Hahah…

 


Kommentarer


  1. Johanna 23 juli, 2013 on 09:33 Svara

    Förlåt… Men varför nämna det ens då?

  2. Lotta 23 juli, 2013 on 13:53 Svara

    Därför att Evelina alltid gör så, säger A men inte B. Hon gör så i väldigt många frågor. Många som retat sig på det och som du Johanna undrat varför hon säger något alls varpå hon svarar att det är hennes blogg och hon skriver vad hon vill.

  3. Nicole 23 juli, 2013 on 16:19 Svara

    Ååh! Jag vill veta. Dör av nyfikenhet! :))

  4. Annica 23 juli, 2013 on 19:09 Svara

    Snälla Evelina säg inte A men inte B. Hela heeeeela tiden gör du det. Någon gång kan det vara charmigt och man blir lite nyfiken på vad det är men i nästintill varje inlägg? NEJ! Det tyder på bristande självkänsla och bekräftelsebehov. Varför håller du på så ?

  5. marie 23 juli, 2013 on 21:01 Svara

    Schysst att vinna så många gosedjur!

  6. Sara 23 juli, 2013 on 21:54 Svara

    Måste hålla med ovanstående talare. Ok att du inte vill berätta allt i bloggen, men det är sjukt irriterande att allt bara är hemligheter hela tiden. Blogg-layouten nu är nästan oläslig. & det känns inte som om det finns någon blogg-glädje längre, att du måste pressa fram inlägg?

    Har läst din blogg sen ni planerade bröllop och känner för första gången att det inte är roligt att surfa in, tyvärr… Funderat på att bloggpausa? Det ska ju vara roligt att skriva och läsa en blogg!?!

  7. Agneta 23 juli, 2013 on 23:39 Svara

    Hoppas du mår bättre! Blir ju lite orolig då du inte ”hört” av dig på bloggen idag. Saknar dig!!! Söta gossen med alla mjukisdjuren, kul!

  8. Tess 23 juli, 2013 on 23:42 Svara

    Men varför läser ni om ni stör er på att hon säger a men inte b?
    Hennes liv, hennes val och de får man acceptera så är de.

    Stå på dig och berätta inte även om folk är nyfiken.
    Kram på dig saknat dina inlägg idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna