VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kaos i kroppen

large

Hej lördag! Vikken natt. La mig med Elion vid halv 9, läste lite och somnade. Sov till halv tolv och var sen vaken till typ tre. Det blev visst lite kaos i mig här nu, svårt att sova och ingen aptit. Hade det inte varit för Karro hade jag nog inte ätit mer än mitt knäckebröd igår. Tror allt detta beror på mycket, inte minst att jag kände mig febrig igår igen. Märkligt. Nu kan det bara bli bättre!

Lite halvsoligt idag så vi ska försöka ta oss ut och leka om en liten stund. Sen tar F Elion i eftermiddag igen. Imorgon är det dags för Liseberg med Karro & Co! Yeay! Inte för att jag gillar att åka karuseller (blir åksjuk alternativt är för feg) men ändå älskar jag att stosa där.

Åh, läste precis Karros senaste inlägg, där kan ni få veta innebörden av hennes ryggtatuering… Om ni läser det kan ni nog förstå vilken stark och fantastisk tjej Karro är. Här snackar vi överleva och gå vidare! Att vi delar svåra uppväxter båda två kan man nog säga för oss ännu lite närmre, för man måste själv ha varit där för att förstå. Livet alltså… Såå svårt emellanåt men oh så mycket lättare det blir med kärlek och de man älskar omkring sig.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna