VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Favorit

DSC_5876x

Det här är min favoritbild från fotograferingen med Nadja förra veckan… KÄRLEK!


Jag är så LYCKLIG just nu. Är glad att jag får så mycket tid med min Elion. Även om det innebär två veckor helt ifrån snart har vi i alla fall haft drygt två intensiva och fullspäckade veckor tillsammans, utan jobb och förskola. Är så glad för att jag ”hittat hem” sen vi flyttade hit. Tidigare kände jag en sorts rotlöshet, som det såklart blir när man flyttar omkring och inte riktigt bestämt sig för var man ska stanna. Är glad att jag har lärt känna alla fantastiska människor här. Är glad att jag är precis just där jag är. Att jag har det jobb jag har. Är glad för att jag har insett att man behöver ledigt och semester för att uppskatta sitt jobb ännu mer. Även om jag älskar att jobba och gärna vill ha många olika saker igång på samma gång har jag insett att man också måste ta det lugnt ibland. För första gången har jag inte bråttom någonstans, vill inte bort från någonting. Vill bara vara HÄR och njuta av allt fina som finns omkring mig och i mitt liv. Lovely känsla, harmoni över livet och det som är!

Puss&Kram

P.S Erbjudandet som mina läsare får hos Nadja är fotografering inklusive 15 redigerade foton för 1000 kr, istället för 10 redigerade foton som normalt ingår i baspaketet. Hälsa bara från mig! Missa inte chansen att föreviga det bästa som finns i livet – barn, graviditet, bröllop, familj, vänner etc… Det kan såklart också vara en fin present att ge bort till någon som kanske är gravid eller varför inte syskonfotografering till mamma och pappa i julklapp eller present? En vän till mig ska ge bort en bröllopsfotografering i bröllopspresent! Just de bilderna jag fick på mig och Elion nu senast är på riktigt de finaste bilderna jag har på oss tillsammans! Kanske kan vara bra att veta att Nadja vill fota utomhus och använda sig av naturen och naturligt ljus. Något hon är otroligt duktig på, hon använde ingen utrustning förrutom sin kamera när hon fotade oss!


Kommentarer


  1. annelie 16 juli, 2013 on 17:58 Svara

    Nu kom jag in på din blogg via en annan webbläsare, (apropå det vi pratade om på Instagram).
    Dock går det fortfarande väldigt segt, hade aldrig problem med förra bloggen så det måste vara något med den nya som min dator inte gillar riktigt..

    Ha en fortsatt härlig semester! Kram

    • Evelina 16 juli, 2013 on 18:09 Svara

      Men yeay!! BRA att du kom in i alla fall, bästa starten 🙂
      Kram och detsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna