VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kusinerna!

IMG_6949

Jag och kusintrion för ett år sen!

Imorgon kommer min syster med kids hit och stannar till söndag, ska bli supermys! Tanken var att jag och Elion skulle åka till dom men så behövde F bilen upp till arlanda… Tur att det är lika långt åt båda hållen ;). Både Elion och jag ser fram emot det hur mycket som helst, han vill såklart leka med kusinerna och jag vill prata med min syster. Senast vi sågs var väl i påskas när jag var hos henne. Åh, ni som har syskon och syskonbarn nära är så lyckligt lottade! Förstå hur mycket roligare all ledighet skulle varit om syster och Co hade bott nära, hur ofta kusinerna hade kunnat leka… Men allt blir vad man gör det till såklart och huvudsaken är att vi gör det bästa av det när vi väl ses!

Känner mig lite låg ikväll, trött. Vet inte om det är alla soltimmarna den senaste veckan som gjort mig trött? Vi har ju trots allt inte varit speciellt bortskämda med det på väldigt länge. Sen kan det ju, kanske, förmodligen, ha lite att göra med att jag helt plötsligt började fundera på livet igen efter att ha varit i semestermood en vecka haha. Inget som är fel eller dåligt, men jag är en sån som tänker så mycket att jag ibland kan må dåligt över allt som SKULLE kunna hända. Hur dumt som helst, I know! Men det är ju det där att njuta av det man har och leva i nuet. Det är svårt när man är en grubblare. Jag är rätt bra på det men ibland träder som sagt den där sidan i mig fram och då får jag försöka trycka bort den igen hehe…


Kommentarer


  1. marie 12 juli, 2013 on 22:53 Svara

    Jag är precis likadan. Tänker för mycket ibland! Men tror det kommer vara så mer eller mindre. När livet varit långt ifrån en dans på rosor så kommer man i kontakt med mer djupa tankar/frågor. Tror jag, behöver inte va så dåligt ändå även om det kan va jobbigt med grubblandet för stunden:-)

    • Evelina 12 juli, 2013 on 23:04 Svara

      Så är det nog! Och heller för många känslor än för få tycker jag nog :)…
      Kram!

  2. Agneta 13 juli, 2013 on 08:03 Svara

    Åh… Roligt med systerbesök! Själv bor jag å min ena syster i husen bredvid varann nu när jag flyttat (bodde rätt nära förut oxå men nu jättenära). Guld värt!
    Funderar å så gör jag oxå, nästan så jag blir less på mig själv ibland:-). Känner sååå igen mig i det du skriver.
    Btw, otroligt fina bilder på dig å gossen! Verkligen!
    Hoppas du får en fin dag!
    Nu ska jag cykla iväg till ”huset”, sonen ringde fr sin pappa å ville mysa! Tack fina för bra inspiration till en ”bra” separation. Oj vad jag är glad att vi oxå umgås å gör saker tsm för vår sons skull. Tänkt mkt på er separation!
    Oj, blev långt å lite konstig nu, men fick nog med allt någotsånär:-). KRAM!

  3. Mamma till 2 13 juli, 2013 on 08:03 Svara

    Jag har mina systrar boendes i närheten men ingen av dom har barn just nu däremot så har min ena kusin fått barn så våra barn brukar leka en hel del. 🙂 Men det är som du säger det är riktigt roligt att kunna umgås med syskonen när man själv vill. Barnen brukar ju dock vara hos dom till och från i alla fall för dom älskar sina mostrar. 🙂
    Kram

  4. Linda 13 juli, 2013 on 14:18 Svara

    Jag känner igen det där väldigt mycket, är också en grubblare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna