VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sommar & Sol

20130708-182554.jpg
Karro, min Karro… Inte bara BFF utan mer som… En syster? Vi är ju faktiskt som varandras familjer här! Ställer upp för varandra i vått och torrt. Ser ni att mitt hår är något lite mörkare? Jag gillar det! Tyckte att solen hade blekt det lite väl nu på sistone, och en toning ger ju liv i håret!

20130708-185746.jpg

Och de här två är definitivt som syskon, de kramas och bråkas om vartannat. Som bara syskon kan.

Vi hängde på beachen ett par timmar. Inte lika varmt som igår eftersom det blåste en del men ändå. SOMMAR OCH SOL! Och semester, alldeles ljuvligt! När kidsen hade badat färdigt gick vi vidare till hoppborgen där de lekte bort ytterligare nästan 2 timmar hehe. Vi mammor satt och pratade om allt och inget. Livsviktiga saker och not so much so livsviktigt men ack så roligt. Sen följde de med oss hem på middag och det var en upplevelse (Karro kommer säkert skriva om det på sin blogg haha). För att lägga fokus på det BRA så åt Elion TVÅ portioner så jag tappade nästan hakan för hans aptit brukar inte vara speciellt stor på hemmaplan (på förskolan är det annat). Sen tackade han NEJ till efterrät vilket var glass. Jag tappade hakan igen och så gick vi ut och lekte en stund här utanför, tjejerna hade då åkt vidare till kalas hos Elins pappa.

Ber om ursäkt för att det varit problem att se sidan idag, var visst något som gick lite tokigt men det ska vara ordnat nu. Jag är JÄTTETACKSAM för att ni säger till när det är något knas, precis som jag uppskattar att ni säger vad ni gillar och inte gillar. Konstruktiv kritik är alltid bra och självklart vill jag veta vad ni som läser tycker :). Det är ju en väldigt enkel design och därför känns det väldigt ovant i alla fall för mig eftersom den förra var lite mer ”rörig”. Jag gillar som ni vet enkelt och ordning och reda så JAG gillar den nya designen i alla fall. Även om jag önskar mig en ny header som är lite färgglad och det kommer nog inom kort! Försöker tajma in en fotografering med Nadja kanske redan nu i veckan.

SOMMARKRAM!


Kommentarer


  1. Nana 8 juli, 2013 on 19:54 Svara

    Härligt med vänner som är som en extra familj! Guldvärt för någon sagt vänner är den familj man själv väljer.
    Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna