VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Han kan det där med att posa också…

God morgon god morgon! Hoppas att ni kommer fram till den här adressen snart om ni inte redan gör det! Och hoppas att ni har sovit gott! Det har vi, även om det visst var en varg i Elions rum så han smög in till mig mitt i natten haha. Mamma ställer självklart upp!!

Igår blev det ingen långprommis som jag hade tänkt. Var för trött. Dålig ursäkt men det är sanningen. Det blev lite span i butiker istället innan vi åkte hemåt och hade mys fram till sängdags. Med undantag för lördag kommer jag ha Mr Elionos hos mig ett bra tag nu och det ska bli väldigt roligt! Och prövande inser jag ju, men samtidigt hur kul som helst! Vi har ett par småutflykter inplanerade men hoppas även på mycket lek med våra favoriter (Cintya & Co och Karro & Elin) här i stan också. Hoppas, hoppas att sommarvärmen är på väg nu som det sägs så att det kan bli en del beachhäng och allt som hör därtill.

 

20130703-214213.jpg

20130703-214428.jpg

Men alltså… Den här lilla människan som jag har äran att kalla min son. Ni ska bara veta vilken underbar liten individ han är! Lite får ni såklart se genom bloggen men åhh.. Jag spricker nästan av stolthet emellanåt. Så snäll, intelligent, nyfiken och charmig. Jag bara ÄLSKAR tiden som är nu, när han är så ”stor”. När vi kan planera tillsammans och han uppskattar det vi gör tillsammans på ett annat sätt, minns på ett helt annat sätt och funderar och pratar på ett sätt som bara en nästanfyraåring kan. Eller ja, ibland pratar han som en tonåring. ”Asså” börjar många, många meningar kan jag lova! Haha. Har alltid uppskattat precis varenda stadie han har varit i där och då men just det här längtade jag efter redan när han var liten spädis som bara jollrade ;). Men bebistiden är såklart något som finns långt in i hjärtat. Minns alla sovstunder på mitt bröst, de första leendena, raketutvecklingen… Magiskt!!

 

 

20130703-214218.jpg

Har alltid velat ha en jordglob likt den här (denna finns på MIO). Har aldrig blivit av. Har planer på att göra det köpet en dag fast här i lägenheten känns som för lite plats? Galet snyggt är det i alla fall och jag skulle hellre vilja ha en sån här modern variant framför en traditionell, även om det med är fint.


Kommentarer


  1. Christel 4 juli, 2013 on 09:03 Svara

    Självklart att det måste vara roligt för en mamma att ha sitt barn hos sig ……….. annars är det ju någonting som inte stämmer !

    • Evelina 4 juli, 2013 on 09:22 Svara

      Jaaaa! Men jag menade ju att jag inte brukar ha honom själv i två veckor. Vi delar ju på honom rätt bra så det blir såklart intensivt MEN ROLIGT att ha honom nonstop så :).

  2. Christel 4 juli, 2013 on 09:29 Svara

    Jag menade inget illa !!

    • Evelina 4 juli, 2013 on 09:30 Svara

      I know 🙂 Kram på dig!

  3. karolin 4 juli, 2013 on 09:41 Svara

    Jaaaaaaaa!! We wanna hang!
    Jag har också kollat på den jordgloben (såklart) och hittade en gammeldags på second hand. Den kostade 800 där så jag tänkte att den måste vara riktigt antik. Frågan är om ens alla kontinenter var upptäckta på den. Eller att de satt ihop eller nåt haha!
    puss

  4. Sandra 4 juli, 2013 on 10:06 Svara

    Vi har köpt våran på gekås. Sortimentet ändras ju hela tiden men det var inte så längesen jag såg dem där:)
    Kram

  5. Agneta 4 juli, 2013 on 11:56 Svara

    Visst är det underbart med de små! Känner som du, varje dag, att jag verkligen är sååå tacksam över min gosse. Underbart! Han är oxå så snäll, trevlig å galet rolig:-) En ära, precis, att få vara hans mamma.
    Hoppas ni har det fint nu när ni rår om varann ett längre tag! KRAM till er!

  6. Cintya 4 juli, 2013 on 14:30 Svara

    Ååååh såklart vi vill!!! Så fort vi är tillbaka från Sthlm tycker jag vi bokar en playdate. Kanske repris (stadsparken)? Yes, nu hoppas vi på sol också för som det är nu känns det mer som slutet på sommarn början på höst?! And that’s no right 😉 See U soon!

    • Evelina 4 juli, 2013 on 15:22 Svara

      Jippie yeay!! Visst var ni borta en vecka? Början vecka 29 då kanske? 🙂
      Klart vi ska ha sommar och sol nu!!! Ska bli mys ikväll 🙂 Puss

  7. Fridha 4 juli, 2013 on 19:24 Svara

    Jag har också en sådan jordglob, fast köpte min på Iems så kolla om priserna är de samma eller om den är något billigare där. Har för mig att jag har sett den på något annat ställe i stan nu med, om det var akademibokhandeln eller något sånt?

    Du kan ju kika runt, Mio är ju tyvärr inte det billigaste stället även om de har sjukt fina saker. Kram!

  8. Frida 5 juli, 2013 on 19:19 Svara

    Måste bara fråga vart du köpt den rosa kavajen? Fin!

    • Evelina 5 juli, 2013 on 19:27 Svara

      Zara förra våren! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna