VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Regn hos mig

20130626-083121.jpg

 

Ny frukostfavorit – knäcke med keso, skinka och tomat!

 

 

Godmorgon, godmorgon! Jag tror att jag blivit bortskämd med långhelger och kortveckor så nu känns det som torsdag eller fredag när det bara är onsdag haha… En regnig onsdag är det dessutom och bussarna går inte på grund av strejken! Eftersom jag inte kan ta mig till jobb med benkraft (har nästan 2 mil enkel väg) måste jag ju ta bilen men det känns inte kul med tanke på att F har E och inte ville cykla i regnet ;)… Hade en mysig tisdagskväll igår efter att ha flängt runt som en tok efter jobbet… Skönt att få saker och ting gjorda! Var bland annat hos Elizabeth hos Ta bort din tatuering också, ni ska få se bilder sen på hur det har gått efter fem (eller är det sex?) besök. Sen blev det filmkväll och lite quizkampen. Det är ju KUL men hjälp vad man glömt sen skolan! Var helt klart mycket mer allmänbildad då… Måste nog börja titta på nyheterna, brukar undvika det för att det mest bara är hemskheter som visas. Och har sovit så gott inatt! Längesen nu. Bonus att vakna till i den stora, trygga famnen… Jag är redo för dagen!! Sommarkort är det som står högst på to do-listan för mig idag på jobbet.

 

 

 

 

 

 

Puss & Kram & Kärlek

 

 


Kommentarer


  1. Sandra 26 juni, 2013 on 09:15 Svara

    Tråkigt med regn, här lovades sol men det är alldeles molnigt (och det känns som att det kan regna även här).

    Haha ta inte svaren på frågorna på allvar, många av dem stämmer inte ens. Så du kan säkert ändå mer än du tror 😉

    Jag brukar inte heller kolla på nyheter, eller läsa expressen/aftonbladet. Jag mår för dåligt att läsa och se om alla otäckheter. ”Efterlyst” kan jag inte se på, jag blir både rädd för allt man kan råka ut för, men mest så jävla förbannad över hus folk är.

    Hoppas att du får en fin onsdag (ja jag fick också tänka till, haha)

    Kram

  2. Lena - Mamma till Ian 26 juni, 2013 on 09:17 Svara

    Kan tipsa dig om att tåget går hit, snabbt och smidigt…stannar alltid här och sen har du inte långt till jobbet från stationen. Själv känner man sig strandad här ute vid berget. Brukar åka tåget väldigt ofta.

    Men det går ju inte som bussarna utan man måste verkligen tajma in det när det går.

    Hoppas strejken inte håller på allt för länge.

    Kram

  3. Lisa M 26 juni, 2013 on 09:28 Svara

    Hoppas dagen blir bra för dig! Här i Småland verkligen öser det ner. Jag hade beställt sol idag eftersom min stora kille fyller 4 år men icke sa nicke. Vi är glada ändå : ) Kram

  4. Diana DeMarkey - ..LiveYourDreams 26 juni, 2013 on 10:16 Svara

    Ja här har vi också regn och jag känner likadant när det gäller att ha blivit bortskämd med korta veckor! Men jag trodde iof att det va måndag eftersom jag vabbade mån-tis.

  5. Agneta 26 juni, 2013 on 11:33 Svara

    Hej! Du, behöver lite hjälp. Köpt en stor väggtext fr Vinylahem. Nåt tips vid ”montering” på väggen? Har inte haft ut den ur kartongen än. Tänkte om jag bara följer anvisningarna eller om du, som satt upp sådana, har extra tips så det blir bra.

  6. Inne hos Ina 26 juni, 2013 on 12:21 Svara

    Tänkte bara skicka en kram, det var ett tag sen jag var inne och läste (ledigheter, sol osv.). Hoppas bussarna börjar gå snart! 🙂

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna