VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Onsdag

 

 

Morgontips är paljettröjorna från Only som finns på Campadre just nu. Jag köpte dessa, hoppas de är lika fina som jag tror! Brukar googla det jag hittar på campadre och de här hittade jag även på Nelly där man kan kolla videoklipp på hur plaggen ser ut.

 

 

 

 

Onsdag och nästsista jobbdagen för den här veckan. Inatt sover lillE hos F men jag är just nu i en period då jag vill vara med honom typ precis hela tiden så jag saknar honom redan. Undrar hur det ska gå att vara ifrån honom drygt två veckor om inte alltför länge… Kanske det jag känner av redan nu ;). Hoppas att han kan tänka sig att prata åtminstone liiiite i telefon med mig den tiden! Oh well, det kommer såklart gå bra, det brukar gå extra bra när jag tänker på att det är så här det alltid kommer vara eftersom hans farmor och farfar bor långt bort och de ska såklart få träffa honom så ofta det går.

 

 

Kramar från mig!



Kommentarer


  1. Ingelöf 19 juni, 2013 on 09:28 Svara

    Tråkigt att han inte pratar med dig i telefon.. 🙁
    Har ni provat Skype? Kanske roligare om ni ser varandran och kanske pratet lossnar då..

  2. Jenny 19 juni, 2013 on 17:20 Svara

    Hej hej! Ni har säkert redan gjort det, men om inte.. Testa att prata med honom via Skype. Det kan vara lättare att prata med barn om de ser personen de pratar med. Kramar och hoppas du får en finfin midsommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna