VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Friday baby!

Vill börja dagen med att tacka för era kommentarer i inlägget nedan! Mer sånt, det är väldigt kul att få veta vilka ni är som läser. För ni är ju rätt många! Som vet en hel del om mig haha… Nånting ni kanske inte vet är att jag har ett rätt bra minne vad gäller samtal och människor (ingen bra kombination med att vara långsynt som jag och var förr. Fortfarande lite kanske men inte så farligt nu) så visst minns jag er som kommenterade mycket för några år sen. Och det är jättekul att få veta att ni fortfarande läser! Ni är ju mina vänner på något vis. Vänner på avstånd. TACK för att ni tar er tid att skriva några rader då och då, det betyder mycket och gör bloggen levande!

 

 

 

20130614-083003.jpg

 

 

 

Älska fredag! Det har jag alltid gjort, även om jag jobbat helg. Fast jag saknar inte att jobba helg, vilket jag trodde att jag skulle göra när jag slutade med det förra våren. Hah! Inser ju nu i efterhand att jag var lite arbetsnarkoman. Idag blir det bodypump efter jobbet och sen dejt med Karro! Sitter på bussen nu och det är smockfullt med studenter här i stan. Vilken häftig dag det är, att ta studenten! 8 år sen för mig i måndags. 8 år sen jag flyttade från staden där jag växte upp. Känns väldigt skönt att efter 8 år känna att jag hittat hem på riktigt. Det är nog först nu eller ganska nyss jag har landat i livet (och mig själv) på riktigt och är redo att rota mig ordentligt, i den här vackra staden. Eftersom jag inte riktigt hade känslan av ett hem när jag växte upp är det såå skönt att ha det nu och att få äran att ge Elion den känslan redan från start!


Kommentarer


  1. Visst är det något speciellt med fredagar 🙂

  2. michaela ♥ 14 juni, 2013 on 10:27 Svara

    blogga utan komentarer är inte vidare kul 🙂 hoppas du får en underbar fredan och helg!

  3. Izabella 14 juni, 2013 on 14:25 Svara

    Jag är också kvar fortfarande 😀 även fast jag inte kommenterar alls lika mycket som jag kanske borde eller vill men jag är oftast för stressad och läser din blogg på jobbet! Hoppas att du har det bra! och att du minns mig hihi ;)KRAAAM<3 Hälsningar Izabella Strand

  4. Karoliina 14 juni, 2013 on 14:57 Svara

    Åtta år sen ja. Vi hade betydligt finare väder på Tinas Ö när vi sprang ut än dom har idag.
    Och när jag skriver detta är det tre min till dörrarna öppnas. Åååh! 🙂

  5. Christel 14 juni, 2013 on 18:09 Svara

    Långsynt är när man ser bra på långt håll !!
    Kanske du menade långsint ??
    Har en trevlig helg med din lille pojk =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna