VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SMILE, it’s wednesday!

 

 

 

Vet ni vad jag tycker är det allra bästa som finns i hela vida världen? Att få andra att le, sådär med ögonen. Oftast behövs det inte speciellt mycket för att få en annan människa att le, men oftast är vi nog för ”blinda” för att göra det som krävs. Fina ord, eller att ge ett leende först brukar oftast leda till ett leende tillbaka.

 

Nu tänker jag göra två människor glada såhär på morgonkvisten! Har ju haft två tävlingar och båda vinnarna kommer här (eller kanske det är samma Sofia haha?!)! Vinnare mailar mig som vanligt på happilyeve@gmail.com.

 

 

Grattis Sofia som vinner en SodaStream:

Sen vi flyttade till hus har vi börjat odla en del grönsaker själva (hittills bara potatis, morötter och lök, men förhoppningsvis mer nästa år). Låter bilen stå och cyklar hellre tillsammans, införskaffade en cykelvagn för 2 månader sedan =) Vi källsorterar och åker till återvinningen med alla olika komponenter såsom plast, metall, papper etc.
Men, vi konsumerar massor av bubbelvatten i veckan. Vi vuxna plus ena barnet dricker det, så det går åt säkert 8-10 flaskor i veckan…aldrig tänkt på miljöaspekten kring det. Vore toppen och vinna en sodastream! Sen är det ett plus i kanten att den matchar köket som går i blått och vitt här i huset =) Vi vill göra om köket men det kostar ju en hel del, så vore kul med något som piffar upp tills dess ;)

 

 

Grattis Sofia som vinner 1000 kr att handla smycken för hos Creative Lounge:

 

 

 

 

ONSDAGSKRAMAR

 


 

 


Kommentarer


  1. Sofia 12 juni, 2013 on 11:37 Svara

    Men gud så glad jag blev nu!! Vann jag båda tävlingarna?! 🙂 Den här lyckan behövdes verkligen mitt i allt kaos som uppstått med stora brister på förskolan och samtal till chefer, som lett till att vi plockat bort barnen från förskolan. Tack för att jag kunde få något att le åt idag!

    • Evelina 12 juni, 2013 on 11:59 Svara

      Haha! Så det VAR du som vann båda!? Dubbelgrattis då 🙂 Kram!

  2. Beatrice, en tvåbarnsmamma 12 juni, 2013 on 12:06 Svara

    Grattis Sofia 🙂

  3. Sofia 12 juni, 2013 on 20:31 Svara

    Tack! 🙂
    men såg du mitt mail Evelina? Tänkte om det inte kom fram. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna