VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Två timmar kärlekstankande

 

Jag fick kanske inte det mest kärleksfulla återseendet med den här lille killen, han vände och gick iväg åt andra hållet haha… Tror i och för sig att han kanske blev lite blyg för honom som stod brevid mig ;)… Men seeeen, sen fick jag pussar och kramar. Och han presenter! Förrutom sina ”piratflipflops” (som var en riktig höjdare) fick han t-shirt och mössor från min bloggkollega Annika Duckmarks egna märke Ocky. Ocky kommer ju från hockey men Elion sa att det är en innebandyspelare på haha. Perfekta sommarmössor, de lite kyligare kvällarna. Kommer tävling med mössor i potten inom kort!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OMG vad jag älskar den här lille killen… Finns egentligen inga ord för det. Att bli mamma är verkligen det bästa beslutet jag tagit. Ja inte för att det var något svårt val, men det är ju alltid ett val även om jag aldrig velat något annat mer än att bli mamma till Elion.

 

Två timmar med honom efter en vecka ifrån var såklart inte speciellt mycket men jag njöt varenda sekund! Vi tog en låååångsam promenad till affären för att hämta ut paket och handla lite. Filosoferade över livet tillsammans och jag bara älskar att diskutera med honom. Nu ska han visst inte längre bli bara pirat! Han ska även bli häxa (?), polis, brandman och så var det något mer. Måste börja skriva ner vad han säger haha. Just det! Han vill bli en sån som klipper gräsmattor! Som morfar sa jag, lite vaktmästare. Det tyckte han var coolt. Fick även veta att Elion ska byta avdelning på hans förskola till hösten! Så stor han känns helt plötsligt. ”Bara” två år tills det är skola på riktigt men med tanke på den sjuka hastigheten som livet har är det ju typ snart ;).

 


Kommentarer


  1. linda 11 juni, 2013 on 21:03 Svara

    Han är verkligen en fin blandning mellan dig och Fredrik, det gjorde ni bra. 🙂 Och han har verkligen blivit stor 🙂
    Måste säga att du har så fina ögon Evelina, verkligen vackra 🙂
    Kram!

  2. Malin Mamma Till 2 11 juni, 2013 on 22:20 Svara

    Va fina bilder på er. 🙂

  3. Petra 11 juni, 2013 on 23:38 Svara

    Så mysigt :)ja tiden rusar i väg ,kan inte förstå att min Engla ska börja skolan till hösten,kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna