VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagens

20130603-141448.jpg

 

Jag idag! Härligt med sandaler men lite för varmt med jeans och jeansjacka. Samtidigt som det blev för kallt utan jeansjackan med tunn, ärmlös blus under. Vilket härligt i-landsproblem! Alltså jag fattar verkligen inte att halva 2013 snart har gått…!?

 

Åkte in tidigare till jobbet idag, kände jag var tvungen att fokusera på just jobbet idag. Lägga min snurriga energi på ett produktivt ställe haha. Vända negativ energi till positiv. Och det har jag verkligen lyckats med, yeay mig! Nu blir det bodypump och sen ska jag åka och pussa på Elion. Saknar honom redan hur mycket som helst!!!

 

 

 

20130603-143105.jpg

 

 

Har förresten börjat lyssna på poddar istället för musik på jobbet. Har ni lyssnat på Hannah och Amandas? Hur bra som helst!! Idag lyssnade (haha nu har jag skrivit lyssna femtioelva gånger, kan ju berätta att jag är trött idag också) jag bland annat på ett avsnitt som handlade om otrohet och ett avsnitt som handlade om kysskemi och kärleksdilemman. Det är så svårt med relationer (har jag ju märkt) men det där med kysskemi är nog det jag anser är en av de viktigaste ingredienserna i ett förhållande. Jag menar, den kan man ju inte trolla fram hur som helst men den måste finnas för att man ska vara kär. Att ha kommunikationssvårigheter är ju inte heller kul men det kan man åtminstone jobba med. Kysskemi och attraktion är lite av ett lim som håller ihop relationen? Sen är det såklart väldigt många andra faktorer som också spelar in för att ett förhållande ska hålla. ALLA relationer kräver en del jobb och mycket omvårdnad, även vänner eller familjemedlemmar emellan även om de kanske flyter på lite lättare automatiskt när man inte blandar in kysskemi och allt sånt där ;).

 


Kommentarer


  1. Alexandra 3 juni, 2013 on 23:39 Svara

    Snälla, gör dig själv en tjänst och försök bli vuxen.

    • Evelina 4 juni, 2013 on 04:31 Svara

      Tror faktiskt jag har varit det ett tag nu!

  2. Magdalena 4 juni, 2013 on 12:27 Svara

    Haha kommentaren ovan?!?

  3. alexandra 4 juni, 2013 on 17:58 Svara

    men oj vilken taskig kommentar! Du är ju så vuxen du kan bli! Så mogen och har så sunda och förnuftiga tankar. Du inspirerar massor! Fortsätt så! kram

  4. Maria 5 juni, 2013 on 19:55 Svara

    Håller fullständigt med, kysskemi är jätte viktigt! går man bara in på den sidan på safari på telefonen om man vill lyssna på podcast? Har länge undrat hur man gör om man vill lyssna på nått sånt! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna