VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sol och regn och sol och regn

Godmorgon! Vad härligt att det är sommarvärme på kvällarna och höstregnigt på dagarna! Jomen faktiskt lite, vi ska ju inte börja ta sol och värme för givet ;). Precis som allt annat i livet haha. Nej då, regn behövs ju så att blommorna ska blomma och sådära.

 

Igår blev det spinning istället för bodypump och det var motigt men såå skönt efteråt. Plågades verkligen igenom passet haha för instruktören var riktigt tuff men kompenserades med att spela väldigt bra musik. Sjukt viktigt med bra musik till träning för min del. Sen blev det sushi med Mr Butterfly och myskväll! Absolutely lovely.

 

Idag tänkte jag börja lite tidigare så ska strax åka in till jobbet, slutar strax innan 12 idag eftersom förskolan stänger tidigt. Och jag och lillE har playdate, jippie!

 

 
20130523-082600.jpg

 

 

Somrigt i regnet blir det i alla fall med färgglada lack! På instagram för ett tag sen (kanske här också men det tror jag inte?) dissade jag isadoras nagellack (även om nyansen i peachigt oranget är den finaste) eftersom det var så klumpigt att få på. Så tjockt och liksom torkade på vägen. DESSA däremot. Halleluja i nagellackstermer alltså! Har testat det högra och my god vad fint (finns också bildbevis på instagram  – heter happilyeve där). Lätt att få på, torkar snabbt… BRA nagellack. Morgonens tips! 🙂

 

Ett annat tips är att ni kikar in här imorgon bitti… Ja innan också såklart! Men imorgon tänkte jag ge er en rabattkod som ger dig 20 % hos Creative Lounge. Jag har den redan men den gäller 24 timmar från start så jag väntar tills imorgon när många har fått lön.

 

 

 

KRAM


Kommentarer


  1. Evelina 23 maj, 2013 on 10:15 Svara

    Så fint nagellack 🙂 vad heter färgen?

  2. marita 23 maj, 2013 on 11:21 Svara

    Underbart med rabattkod hos bästa creative lounge!! Vet du om den går att använda direkt i butik också? Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna