VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Monday morning

 

Ny iphone betyder nya skal! Dessa gjorde jag hos Caseapp, hann ge bort en till Mr Butterfly också innan jag kom på att jag ju måste visa er. F ska få den vänstra och jag de andra :). Har den högra på just nu. Bra budskap va? Älskar såna citat och ordspråk som får en att tänka till lite extra, som motiverar mig att ge det lilla extra. För även om jag själv gärna prata om att våga och följa magkänslan så är det såklart inte lätt alltid. Jag kan också vara feg och tvivla och då behövs helt enkelt lite hjälp på traven.

 

 

 

Idag blir en spännande dag! Vi hade planerat lekdejt i stadsparken (beroende på väder såklart) med Karro & Elin efter jobb idag men igårkväll fick jag mess från Karro som undrade om hon får låna Elion hela dan eftersom de är hemma då dagis har stängt? Ehhm… Ja! Det är ju dessutom en alldeles klockren tanke, så ska jag med göra nästa gång Elions dagis är stängt haha…. För det är ju faktiskt mycket lättare med två barn som leker tillsammans tycker jag, än att vara själv med en liten som är aktivare än aktivast. Elion och Elion är ju ungefär lika superduperspralliga dessutom!

 

Så… Nu ska jag strax åka och lämna lillE hos tjejerna och sen vidare mot jobbet. Snaaart dags för vår italienresa ju!! Längtar efter att få lite miljöombyte, bo på hotell och allt sånt.

 

 

Ha en FIN måndag sötnosar!


Kommentarer


  1. ja jag älskar såna citat jag med: ”Don’t dream your life, live your dreams” är ju en som jag bara tok älskar. En bra påminnelse om att man inte BARA ska drömma utan även försöka leva sina drömmar..

    Fina skal!
    Trevlig måndag

  2. Therese 20 maj, 2013 on 09:09 Svara

    Hej Evelina!

    Jag har inte läst din blogg på flera år (jag slutade läsa andras bloggar när jag la ner min egen), men jag tänkte bara titta in här och se vad som hänt sedan sist.

    Jag vet inte om du kommer ihåg mig, men du och jag följde varandras bloggar förut eftersom vi planerade våra bröllop samtidigt. Vi gifte oss samma sommar, i samma kyrka (16 augusti var mitt datum). Jag kommer från Piteå, precis som F, och det var på den vägen vi ”lärde känna” varandra via bloggen. Jag bloggade under namnet Sissyli på den tiden.

    Det kändes lite märkligt att läsa din blogg idag då jag ser att du och F gått skilda vägar. Jag blev så förvånad. Inte bara att ni är skilda, utan även att det är ett sådant sammanträffande. Jag och M är också skilda.

    I ert fall känns det som att det var en sund skilsmässa och att ni fortfarande är bra vänner, vilket gläder mig. Både för dig och F, men även för lilla Elion. I mitt och M:s fall var det tyvärr raka motsatsen… Jag var av den uppfattningen att vi gifte oss för att vi ville dela resten av livet ihop, men M hade inte tänkt så långt. För 1,5 år sedan separerade vi, för att efter någon månad ta upp relationen igen, och det var då helvetet började. Kortfattat kan jag säga att M lurade mig i 7 års tid. Vi var överens om att vi ville gifta oss och skaffa barn (jag har längtat efter barn i snart 10 år), och efter 7 år säger han att han aldrig har velat ha barn och att han inte fattar varför vi gifte oss överhuvudtaget. Han behandlade mig väldigt illa det senaste året, var otrogen och slutligen hotade han mig när vi pratade om bodelningen. Jag vågade inte vara ensam med honom och flyttade i panik hem till Piteå igen. Jag blev kvar där, och nu har jag äntligen börjat få ordning på mitt liv efter denna tragedi, trots att det känns som att jag kastat bort så många år på någon som ljugit mig rakt upp i ansiktet så länge…

    Jag önskar i alla fall dig och F all lycka, även om det nu är på varsitt håll. 🙂 Min blogg finns som sagt inte kvar, men jag skriver upp min mail här ovan ifall du skulle vilja skriva några rader.

    Ha en fin dag, och ta hand om dig! Kram Therese

  3. Förresten Evelina, vad hände med headern? Den gick tillbaka till den vanliga som du hade innan. Nått bara jag ser eller bytte du tillbaka?

    • Evelina 20 maj, 2013 on 12:39 Svara

      Den andra kändes så vintrig… Kommer ny! Kram

  4. Agneta 20 maj, 2013 on 13:21 Svara

    En fråga jag själv funderar på hur vi ska göra. Hämtar du el lämnar du E när ni byter, du å Fredrik? Tänker om det passar barnet bättre att bli hämtad el lämnad?! Hoppas du förstår hur jag tänker. Strax flyttar jag å då blir detta aktuellt. Kan ju vara så att det i vårt fall inte spelar nån roll för vår son, började bara fundera lite.

  5. Ah men det har du nog rätt i, ganska mycket vinter nu i sommar. Men skönt, då vet jag att det inte va min dator som samlat på sig massa kakor och grejer då. =)
    Spännande att se vad som dyker upp… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna